Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) FOTO-VIDEO: Goodyear și Euro Star Group au deschis cel de-al doilea centru Premio din județul Alba. Investiţie de 70.000 de euro la Sebeş

Publicat

YouTube video

Goodyear Dunlop Tires România și partenerul său francizat SC Euro Star Group SRL au lansat astăzi primul centru Premio din Sebeș. Evenimentul marchează de asemenea finalizarea unei noi investiții pe piața service-ului și retail-ului cu anvelope din zonă, Premio Euro Star Group fiind primul centru Premio din Sebeș, dar al doilea din județ.

Situat pe strada Ștefan cel Mare la numărul 147 din orașul Sebeș, cel de-al doilea magazin specializat Premio Euro Star dispune de o suprafață totală de peste 4.500 de metri pătrați, din care 300 de metri pătrați sunt rezervați spațiului propriu-zis de service și distribuție de anvelope în sistem retail.

Centrul Premio Euro Star Group, deschis acum în Sebeș, dispune de asemenea de două spații de depozitare, precum și de patru rampe de lucru, din care două sunt destinate activităților de service roți și mecanică ușoară pentru turisme și două pentru service-ul de roți la camioane. Noul centrul Premio din județul Alba este dotat cu aparatură de cea mai mare performanță pentru un service profesionist de calitate.

“Deschidem acum cel de-al doilea nostru centru în sistem de franciză Premio de la Goodyear și primul din orașul Sebeș. Investiția pe care am realizat-o până în momentul de față în cele două centre pe care le deținem în județ se apropie de valoarea totală de un 1 milion de euro, sumă extrem de importantă pentru nivelul pieței locale de aici. Prin cele două centre PREMIO Euro Star Group ne adresăm consumatorului obișnuit, care dorește să se știe în siguranță în trafic, care caută confortul și este atent cu banii pe care îi investește în diverse bunuri de consum”, a declarat Cristian Vlad, administrator al Euro Star Group.

Investiția inițială necesară deschiderii acestui al doilea centru de service și retail Premio a fost de aproximativ 70.000 de euro și s-a consumat atât în dotarea cu aparatură și echipament de ultimă generație a spațiilor de lucru, cât și în renovarea completă a locației.

În Alba Iulia, Euro Star Group deține încă un centru Premio Greenfield, care dispune de un spațiu de recepție extrem de generos, precum și de facilități de service și retail la standarde europene.

Premio Euro Star Group 2 este primul centru Premio din Sebeș, dar al doilea din județul Alba. La nivel național, Premio Euro Star Group este cel de-al 38-lea magazin-service de profil. Alte 37 de magazine-service Premio deservesc în prezent zonele: Vaslui, Brăila, Bistriţa-Năsăud, Constanţa, Teleorman, Târgu Jiu, Tulcea, Alba, Focşani, Iaşi cu două centre, Deva, Ploieşti, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Timişoara, Bacău, Galaţi, Arad, Suceava, Botoşani, Cluj-Napoca, Baia Mare cu două centre, Satu Mare, Târgu Mureş, Craiova, Braşov cu două centre, Oradea, Buzău, Afumaţi, Voluntari cartier Pipera şi Bucureşti sectoarele 2, 4, 5 şi 6.

Programul european de franciză Premio de la Goodyear a fost introdus pe piaţa locală în al doilea trimestru al anului 2009, pe un fond descendent al interesului pentru investiţii pe piaţa internă de profil. Până în prezent, reţeaua locală de franciză Premio de la Goodyear înregistrează o valoare a investiţiei iniţiale cumulate de peste 13.600.000 de euro şi continuă să se extindă cu noi centre de profil peste tot în ţară.

Despre franciza Premio de la Goodyear

Programul de franciză Premio a fost implementat prima dată de organizaţia German Goodyear-Franchise (GDHS), în 1996, şi este un concept al companiei Goodyear furnizat dealerilor în sistem franciză. În 2002, Premio Elveţia a fost primul pas spre pieţele internaţionale. La nivel european există peste 4.500 de magazine-service Premio, HiQ (Marea Britanie) sau Vulco (Franţa), toate reprezentând acelaşi concept. Goodyear continuă în prezent extinderea lanţului Premio pe 12 pieţe printre care Ungaria, Turcia, Austria, Rusia, Polonia, Slovenia, Bulgaria şi România. În aceste magazine-service se găsesc atât mărcile de anvelope proprii ale Goodyear, cât şi alte mărci de anvelope, accesorii şi piese de schimb, clienţii direcţi beneficiind şi de serviciile aferente pentru operaţiuni de întreţinere şi montaj pe loc.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax