Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) FOTO: Municipalitatea Sebeș a intervenit pe mai multe străzi nemodernizate pentru a veni în sprijinul cetățenilor

Publicat

Răspunzând solicitărilor venite din partea cetățenilor care locuiesc pe străzile neasfaltate din Sebeș și din localitatea aparținătoare Răhău, municipalitatea a intervenit, prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului.

Angajații responsabili cu întreținerea și reparația drumurilor au împrăștiat material pentru umplerea gropilor rezultate în anotimpul rece.

Este cunoscut faptul că municipiul Sebeș inventariază un număr de circa 100 de străzi neasfaltate, iar inițiativa primarului Dorin Nistor de a completa parcul auto al SPAP Sebeș cu utilaje care să permită intervenții și reparații în regie proprie s-a dovedit a fi utilă și eficientă.

De altfel, la finele anului trecut, municipalitatea din Sebeș a achiziționat piatră și materiale necesare pentru reparațiile drumurilor, pentru a veni în sprijinul locuitorilor care locuiesc în zone cu străzi nemodernizate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax