Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) FOTO: Primul magazin CTC Store a fost inaugurat în incinta Alba Mall. Produse de birotică, papetărie sau office

Publicat

IMG_4428 Cora Trade Center a deschis sâmbătă, 11 iulie, primul magazin de prezentare CTC Store cu produse de birotică, papetărie și office, în incinta Alba Mall. Vizitatorii au fost așteptați cu șampania pregătită, dulciuri și reduceri la toate produsele din noua locație.

”Au fost zece ani în care colectivul Cora Trade Center și-a dedicat întreaga activitate procesului de distribuție a produselor de papetărie și birotică la nivel național. Am hotărât să deschidem un magazin de prezentare și desfacere în orașul nostru natal, în care să ne prezentăm produsele noastre, produse ale unor branduri mondiale”, a declarat Cosmin Stanciu, managing partner CTC.

Cei care au trecut pragul noului magazin au putut găsi o gamă variată de produse de birotică și papetărie, produse office, ghiozdane și rechizite școlare dar și produse pentru stimularea creativității copiilor.

”Am hotărât să trecem la un alt nivel. Dacă până acum, în acești zece ani ne-am dedicat clienților persoanelor juridice am hotărât să demarăm un nou proiect acum, în care să deschidem un magazin special pentru persoanele fizice care să respecte aceeași filozofie care am avut-o de-a lungul acestor ani, în care am pus pe primul loc nevoia clientului și am încercat să aducem produse noi, să venim cu produse inovative, produse deosebite, produse la nivel european și mondial”, a precizat Mariel Petric, managing partner CTC.

În weekend-ul 11-12 iulie, reprezentanții Cora Trade Center au pregătit vizitatorilor reduceri de 30% la toate produsele din noul magazin, situat pe culoarul spre cinematograf, în incinta Alba Mall din municipiul Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax