Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

[ P ] Garda Romană de la Apulum, din nou la Alba Mall. Trupa de reenactment deschide magazin de prezentare în complexul comercial

Publicat

De vineri, 25 octombrie, soldaţii Gărzii Romane de la Apulum revin în Alba Mall. La sfârşit de săptămână, cei care vizitează complexul comercial din Alba Iulia vor avea ocazia să vadă binecunoscutele spectacole ale trupei de reenactment, dar şi magazinul de prezentare al acesteia.

În fiecare vineri, începând cu data de 25 octombrie, de la ora 19.00, Garda Romană va susţine apreciatele spectacole în cadrul centrului comercial Alba Mall.

Prietenii Legiunii a XIII-a vor putea vizita din acest weekend magazinul de prezentare al celebrei trupe de reenactment, o noutate absolută pentru cei care dau viaţă istoriei şi în egală măsură pentru cei care sunt pasionaţi de efectele şi tehnicile de luptă sau de frânturi de istorie aduse în actualitate. De aici vor putea fi achiziţionate suveniruri, tricouri şi alte obiecte cu însemnele Gărzii Romane.

În această iarnă, voluntarii de la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia le dau ocazia clienţilor şi vizitatorilor Alba Mall unei întâlniri directe şi deloc formale cu istoria şi vor şi „escorta” la cumpărături clienţii centrului comercial.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate