Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(P) GIDO LIGHT – noul magazin de iluminat rezidențial deschis de GIDO GRUP pe Bulevardul Revoluției 1989 din Alba Iulia

Publicat

Una dintre cele mai vechi și cunoscute firme din Alba Iulia care activează în domeniul instalațiilor electrice și automatizărilor, GIDO GRUP, a inaugurat zilele acestea un magazin specializat în produse destinate iluminatului rezidențial.

Noul magazin, denumit GIDO LIGHT, este amplasat pe Bulevardul Revoluției 1989 la numărul 18B și vinde în special corpuri de iluminat atât cu becuri clasice cât și din cele bazate pe tehnologie LED-cele mai căutate de consumatori datorită design-ului modern, duratei lungi de viață și consumului foarte redus de electricitate.

Pe lângă corpurile de iluminat, GIDO LIGHT vinde și becuri sau prize inteligente precum și alte accesorii ce țin de instalațiile de iluminat și aparataj rezidențial.

Produsele vândute aici provin de la producători consacrați, o garanție a calității: corpuri de iluminat de la Sigma Redo Group Nova Luce, Eglo sau Nowodvorski și aparataje pentru rezidențial de la Gewiss, Legrand și Schneider.

Programul magazinului din Cetate este în intervalul orar 9:00 – 17:00 de luni până vineri.

Clienții de en-gros sunt în continuare așteptați cu oferte personalizate în funcție de volumul cumpărat, în locația consacrată GIDO GRUP de pe Bulevardul Ferdinand I la numărul 65 unde se comercializează toată gama de materiale pentru instalații electrice domestice și industriale. GIDO GRUP are exclusivitate pentru brandurile V-TAC, TEM, AVE ELECTRIC, Simon Urmet, iar cele două magazine (industrial și de iluminat) de pe Bulevardul Ferdinand I au program de lucru între orele 8:00 și 17:00 de luni până vineri.

Pentru orice detalii suplimentare puteți contacta GIDO GRUP accesând:

www.gidogrup.ro

e-mail: office@gidotest.ro

telefon: 0258 834 233

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax