Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Îmbracă-ţi locuinţa de toamnă. Produsele de calitate pentru bucătăria şi casa ta, la preţuri reduse

Publicat

realmagazin produse Cum poţi întâmpina sezonul rece mai plăcut, decât să îţi înfrumuseţezi locuinţa cu decoraţiuni şi accesorii noi, care să inducă un climat confortabil căminului tău? Acum vei petrece mai mult timp în casă, micul tău univers în care te simţi cel mai bine. Câteva produse de calitate vor fi „ingredientul” secret al decorului interior perfect pentru această toamnă. Şi unde mai pui că le poţi avea la preţuri reduse, dacă ştii unde să le cauţi.

Îmbracă-ţi locuinţa de toamnă cu produse de calitate pentru bucătăria ta şi orice altă încăpere a casei, fără să îţi bulversezi bugetul. Acest vis îndrăzneţ poate deveni realitate cu RealMagazin. Iată cum!

Produse irezistibile pentru bucătărie

Cum trebuie să te pregăteşti din timp pentru mesele de sărbători şi petrecerile onomastice din sezonul rece, bucătăria ta are nevoie cu siguranţă de accesorii şi instrumente noi. Surprinde-ţi musafirii cu setul de sase farfurii de desert Continent, pe care îl găseşti acum la preţ redus cu 34% pe realmagazin.ro: doar 44 de lei, pentru a avea Europa, Asia sau Australia în farfuria ta!

Ciocolată caldă cu scorţişoară sau alte băuturi aburinde pe care le savurezi cu atâta plăcere în serile răcoroase au alt gust, când le savurezi din ceşcuţe frumos decorate. Încearcă experienţa cu setul de 6 ceşti Ladybug, elegante şi originale, ce pot fi ale tale cu doar 59 de lei (preţ redus de la 87 de lei!).

Tot pentru zilele friguroase, ai nevoie şi de un ceainic de calitate din inox, cu sistem de avertizare sonoră pentru fierbere. Îl găseşti în stocul RealMagazin, frumos ornamentat, cu capacitate de 2,5 litri şi în mai multe variante de culori (alb, roşu, maro şi albastru), la doar 36 de lei.

Şi pentru că vrei să faci cele mai bune şi aspectuoase prăjituri, ai nevoie de setul de forme 3D de prăjituri cu umplutură, care vine la pachet şi cu reţete delicioase pe care sa le încerci. Sunt ale tale cu doar 29 de lei.

Intră pe realmagazin.ro şi îmbogăţeşte-ţi bucătăria cu produse de calitate la preţuri reduse: oale şi cratiţe, tigăi şi wok-uri, ustensile, accesorii pentru copt, cuţite şi tocătoare, instrumente de măsurare şi amestecare, veselă, tacămuri şi serveţele cu design original.

Rame foto pentru un ambient perfect

O locuinţă cu un decor personalizat este întotdeauna mai primitoare şi mai demnă de admirat. Ramele foto care surprind amintiri unice din viaţa ta însufleţesc livingul, dormitorul sau chiar holul şi te ajută să te întorci cu drag acasă. În plus, o ramă foto este întotdeauna un cadou inspirat pentru persoanele dragi din viaţa ta.

RealMagazin îţi oferă preţuri reduse la rame foto de calitate si creative, pe care le vei îndrăgi pe loc. Rama Foto Friends îţi permite să faci un colaj cu 10 fotografii care să îţi însenineze ziua de fiecare dată când le priveşti. Preţul este de 62 de lei, redus de la 82 de lei.

Adori frumuseţea stilului de decor vintage? Atunci trebuie să fie a ta rama Oval black, constituită din patru rame de fotografii lipite, de o eleganţă aparte. O poţi achiziţtiona acum la preţ redus cu 22%: doar 42 de lei, în loc de 54 de lei.

Vrei să îi spui cuiva cât de mult îl iubeşti? Rama foto I love you va fi cel mai potrivit mesager al dragostei tale! Preţ: 29 de lei, redus de la 38 de lei.

Bijuterii rafinate, la preţuri incredibile

RealMagazin explorează toate ariile frumuseţii şi ale eleganţei, oferindu-ţi şi o gamă de bijuterii rafinate, la preţuri care te vor surprinde extrem de plăcut. Colierul (39 de lei) şi brăţara Atena (34 de lei) îţi completează cu stil orice ţinută, colierul supradimensionat Pero (39 de lei) te scoate din anonimat, iar brăţara Fancy S (29 de lei) îţi este indispensabilă pentru ţinutele casual care au nevoie de un strop în plus de personalitate.

Tot pe realmagazin.ro vei găsi textile pentru casă (cuverturi, paturi, pilote, lenjerii de pat, textile de baie şi bucătărie sau textile pentru copii), produse de calitate pentru organizarea locuinţei, mobilă calitativă şi accesibilă, accesorii vestimentare de damă, bărbăteşti şi copii.

Fă rapid o vizită virtuală pe RealMagazin şi vei descoperi produse unice, care îţi vor face sezonul rece mai frumos!

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax