Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P): Industria automotive, dominată de bărbaţi?

Publicat

irina

La Star Transmission & Star Assembly, sărbătorim femeile puternice din industria automotive. Pretutindeni în companie şi din cele mai diverse domenii, vedem femei care zi de zi împacă viaţa profesională şi cea de familie, contribuind astfel la succesul comun.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, urmărim traiectoria colegei noastre Irina Dumitrean, Inginer Calitate Reclamaţii, membră a echipei Star Assembly de 2 ani.

„După 6 ani de muncă pe şantier ca inginer constructor, am decis că a venit vremea să fac o schimbare. De ce? Mi-am dorit să dedic mai mult timp familiei, dar şi să-mi desfăşor activitatea într-un mediu de lucru plăcut şi care să-mi ofere mai multă satisfacţie din punct de vedere profesional. Faptul că m-am alăturat echipei Star Assembly într-un domeniu atât de aparte chiar s-a dovedit a fi un shift major şi pozitiv faţă de ceea ce făcusem până la acel moment.

Ceea ce pentru mine a constituit un avantaj a fost faptul că aveam deja bazele limbii germane, astfel încât compania, prin diverse cursuri de specializare pe care le-a pus la dispoziţie, mi-a oferit şansa să aprofundez aceste cunoştinţe şi să le folosesc ulterior în activitatea mea.

Aş vrea să amintesc aici o experienţă inedită întâmplată la STA. Am avut ocazia să particip cu alţi colegi din departament la un concurs internaţional de idei, unde am cunoscut membri ai familiei internaţionale Daimler. A fost ceva mult diferit faţă de delegaţia convenţională, în primul rând datorită scalei la care s-a desfăşurat evenimentul, cunoscând colegi chiar şi din China şi Africa, iar în al doilea rând aportul adus de fiecare participant a fost unul de durată.

Cu siguranţă această schimbare de profesie şi de job a fost de bun augur, astfel încât în cei 2 ani de experienţă acumulaţi la Star Assembly am învăţat foarte multe lucruri noi, lucruri care pot fi utile şi aplicate şi altor domenii decât calitatea, aceasta fiind un domeniu foarte cuprinzător şi complex deopotrivă. Ai la dispoziţia ta nenumărate unelte să te dezvolţi, trebuie doar să înveţi cum să le foloseşti.

Mă bucur că am făcut această alegere”, ne transmite Irina.

Cu peste 3.000 de angajați, Star Transmission şi Star Assembly sunt subsidiare ale Grupului Daimler în România şi furnizează componente pentru industria internaţională de automobile. Lista oportunităților de carieră şi mai multe informaţii despre companie la: www.stcu.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax