Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Nu te păcăli și achiziționează doar șeminee de calitate verificată, de la firme de încredere

Publicat

Cu sediul central la Sibiu și parteneri oficiali, răspândiți în mai toate orașele importante ale țării, PEFOC este o companie 100% autohtonă, care se mândrește cu o experiență de peste 20 de ani în industria șemineelor și soluțiilor alternative de încălzire din România.

Ne-am propus și am și reușit, să importăm și să comercializăm numai produse și accesorii de calitate premium, recunoscute la nivel european, grație parteneriatelor cu unii dintre cei mai respectați producători din domeniul termic.

Așadar, în gama noastră nu veți putea găsi nici măcar un semineu lemne de calitate îndoielnică, importat din China sau engros. Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pefoc!”, rețeta noastră de succes se bazează pe o relație onestă cu clienții noștri și transparență totală începând de la vânzare și până la etapele de proiectare, producție și montaj.

Toate acestea reprezintă garanția noastră pentru livrarea de produse și accesorii ce corespund din toate punctele de vedere, celor mai pretențioase cerințe.

Pe site-ul nostru oficial pefoc.ro punem la dispoziția clienților interesați de șeminee performante sau de cosuri de fum ceramice profesionale marca Hoch, o secțiune “blog”, unde veți putea descoperi informații utile și articole practice, însoțite de tutoriale video cu explicații și detalii tehnice, astfel încât dumneavoastră să fiți perfect informați, înainte de o potențială achiziție.

Tot aici, veți avea acces la review-uri și teste comparative între produse sau tipuri de produse, care scot în evidență avantajele sau dezavantajele în funcție de solicitările și specificul fiecărui proiect în parte. Secțiunea video conține și clipuri live cu teste de calitate pe diferite produse și accesorii (burlane, coșuri de fum, plăci izolatoare, soluții inovatoare de grătar grădină etc.).

Un alt aspect prin care am încercat mereu să ne diferențiem de concurență, derivă din calitatea superioară și importanța pe care o acordăm serviciului de asistență clienți.

Agenții noștri sunt atent pregătiți să ofere clienților, consultanță tehnică de calitate și cele mai utile sfaturi în vederea lucrărilor de construcție, montaj sau racordare, în mod complet gratuit.

Credem că acest aspect este decisiv în procesul de vânzare, prin care ne dorim să informăm clientul, cât mai clar și onest, asupra importanței și riscurilor, responsabilităților care vin la pachet cu decizia de a avea un focar semineu în locuință. Întotdeauna, personalul se adaptează la nevoile tuturor clienților, identificând cele mai potrivite soluții, în funcție de bugetul și condițiile de care dispun.

Sfaturile sunt variate, cuprinzând și indicații cu privire la o bună exploatare și utilizare a produselor, întreținere și mentenanță. Nu se urmărește în mod special doar vânzarea de dragul profitului, ci se urmărește personalizarea și adaptarea ofertei, în funcție de ce e important și nevoile specifice ale clientului final.

Pentru noi este vital feedback-ul primit de la clienți. La fel de importantă este și menținerea unei relații bune cu aceștia, atât anterior achiziției, cât și mai ales, după achiziționarea produsului sau al serviciului prestat. În cadrul echipei PEFOC va fi mereu încurajată relația umană!

Veți descoperi că în spatele telefonului nu se află o centrală telefonică sau un robot care să vă întâmpine cu răspunsuri prestabilite, ci se află o persoană calificată și gata să vă fie de real ajutor cu informații complete despre tot ceea ce trebuie să știți în materie de soluții de încălzire premium.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax