Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Primul restaurant „SPARTAN” inaugurat la Alba Iulia. Mâncare cu specific grecesc la Alba Mall

Publicat

Sub numărul 37 (numărul de restaurante deschise și francizate în țară), renumitul „Spartan” a făcut cunoștință cu peste 600 de clienți încă din prima zi, marţi 20 martie. Tineri elevi, studenți, oameni de afaceri și doamne curioase de specialitățile grecești din carne de puișor sau din carne de viţel, purcel și berbecuţ au ținut maeștrii bucătari „Spartan”, ocupați de dimineața până seara.

Franciza a fost adusă în Alba Mall de către Ciprian Nicolas, un investitor local deja consacrat în domeniul fast-food-ului și care dorește, în funcție de succesul afacerii, să o dezvolte și prin deschiderea unei locații de drive-thru pentru albaiulieni și turiștii care sunt tot mai numeroși de la an la an.

Convins fiind de calitatea produselor „Spartan”, Ciprian a declarat că are mare încredere în această franciză, iar meseria lui de bază din domeniul finanțelor, crede că îl vor ajuta să livreze produsele Spartan, albaiulienilor pentru o perioadă îndelungată.

 

Cea mai nouă unitate grecească și-a așteptat clienții cu produsele care au consacrat deja această marcă în toată țara: souvlaki pregătit după rețetă proprie, precum și restul meniurilor servite alături de pita proaspătă, preparată în fața clienților, și sosuri pregătite din ingrediente naturale.

Scurt istoric al restaurantelor Spartan

Restaurantul Spartan face parte dintr-unul dintre cele mai mari lanţuri de restaurante de tip fast-food din România, cu produse care au la bază carne rotisată, vânzând cu prioritate gyros și souvlaki.

În martie 2018, Spartan Restaurant deținea 36 de restaurante alături de societățile francizate. Produsele se prepară în lipii sau turte coapte și sunt servite cu sosuri. Specificul este parțial grecesc și se reflectă în modalitatea de prăjire a cărnurilor, coacerea produselor de panificație tip pita și împachetarea ingredientelor în lipie. Produsul de bază, „souvlaki”, nu este identic cu cel din Grecia, având o rețetă și procedură proprie de preparare.

Primul restaurant Spartan a fost inaugurat în Iulius Mall Suceava în august 2012. Succesul acestuia a contribuit la deschiderea unei noi locații în Uvertura Mall Botoșani, urmând ca din 2014 să fie deschise publicului locații francizate în Timişoara, Bucureşti, Cluj și în principalele orașe ale țării. Cu prilejul inaugurării celei de-a patra locație francizată din Timișoara, imaginea brandului Spartan devine triplul campion mondial Kickboxing Remy Bonjaski. Spartan susține și alte ramuri sportive, fiind sponsorul oficial al echipei de fotbal Foresta Suceava. dar are și contracte de finanțare cu Poli Timișoara și UTA Arad. Sportivii K1 ca frații Stoica precum și campioni naționali la culturism și box sunt susținuți de către lanțul de restaurante Spartan.

În anul 2018, lanțul de restaurante își anunță ieșirea pe piața europeană, având ca target Londra și Budapesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tara lui Papura Voda

    luni, 26.03.2018 at 15:04

    Mai degraba mancare cu specific turcesc…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax