Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

[P] REVELION 2014 la Hotel „Astoria” din Alba Iulia: Noaptea de Anul Nou într-un cadru select, cu invitaţi, mâncăruri alese, deserturi apetisante şi premii

Publicat

Dacă aţi rămas fără locuri la cabană la munte sau vă gândiţi încă unde v-aţi putea distra în noaptea dintre ani, Restaurantul Hotelului Astoria are pregătite multe surprize pentru Anul Nou. Cei care doresc să îşi petreacă noaptea de Revelion într-un loc select, cu delicatesuri şi mâncăruri alese, deserturi apetisante şi băuturi rafinate, dar şi să câştige premii surpriză la tombola pusă la dispoziţie de către organizatori îşi pot rezerva locuri la Restaurantul Astoria din Alba Iulia.

În cazul în care sunteţi nehotărâţi cu privire la locaţia în care să vă petreceţi Noaptea de Anul Nou, pentru 220 de lei de persoană vă puteţi bucura de un cadru elegant şi select, pe ritmuri de muzică clasică şi modernă şi cu invitaţi unul şi unul, alături de prieteni sau de cei dragi. Petrecerea va începe la ora 20.00.

De la Revelionul 2014 nu vor lipsi nici premiile, pe care invitaţii le pot câştiga participând la tombolă şi nici şampania şi focul de artificii.

Meniul oferit de Revelion invitaţilor este unul diversificat. Bucătarii restaurantului vor pregăti bunătăţi alese, pentru toate gusturile.

Aperitivul, ora 20.30:

Buturugă de spanac cu somon

Andive cu brânzeturi bicolor

Ouă de prepeliţă în sos

Gujoane de carne în susan

Gondolă de curcan şi fructe

Mini frigărui, roşii cherry şi mozzarella

Icre pe pat de lămâie

Sărmăluţe de porc cu kaizer, ardei iute şi smântână

Gustare caldă, ora 22.30:

File de somon pe pat de sparanghel

Buchet de legume

Premii şi surprize, ora 23.50:

Şampanie şi foc de artificii

Tombolă cu premii surpriză

Fel principal, ora 1.00:

Medalion de porc cu sos de merişoare

Cartofi la cuptor cu arome

Desert:

Tort

Saleuri, alune, fructe şi prăjituri

Open bar:

Apă Borsec minerală şi plată

Suc Cappy, Fanta, Coca Cola

Cafea Espresso

Pentru rezervări la petrecerea de Revelion 2014, puteţi suna la numerele de telefon 0258/842335, 0731/190948 şi 0731/190920. Hotel Restaurant Astoria este situat pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Cluj, la km 387.

Citește și Mesaje de Anul Nou 2016 * Felicitari de Anul Nou 2016 * Mesaje de Revelion 2016 * Mesaje haiose de Anul Nou 2016

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax