Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Românii merită un președinte aproape de oameni: Viorica Dăncilă!

Publicat

Viorica Dăncilă, care a condus Guvernul României și a reușit să ducă la bun sfârșit multe proiecte ce au schimbat în bine viața românilor, merită votul nostru. Vă prezentăm doar câteva dintre motivele pentru care susținem candidatura doamnei Viorica Dăncilă la președinția României:

  • Nu a ezitat să preia funcția de prim-ministru atunci când a fost nevoie și a avut curajul că conducă Guvernul țării cu profesionalism
  • Susține bunăstarea românilor și creșterea economică, eliminarea dublelor standarde față de diversele categorii sociale, eliminarea definitivă a ideii de tăiere sau reducere a pensiilor și salariilor, transparentizarea administrației prezidențiale, incluziunea socială, renunțarea la orice fel de negociere a democrației și afirmarea intereselor naționale la nivel european.

Pactul pentru bunăstarea românilor

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la președinția țării, le-a propus partidelor parlamentare semnarea unui Pact Național prin care oamenii politici să își asume faptul că nu vor tăia salariile și pensiile românilor și nu vor priva cetățenii țării de facilitățile fiscale susținute de Guvernul PSD. Doamna Dăncilă le-a cerut partidelor să susțină păstrarea majorărilor de salarii și pensii, precum și a facilităților fiscale pentru IMM-uri. Aceste măsuri au fost aprobate de Guvernul PSD pentru perioada 2020-2021.

Printre prevederile cele mai importante ale pactului se află: *aplicarea Legii pensiilor, care prevede creșterea punctului de pensie la 1.775 lei, începând din luna septembrie a anului 2020; *aplicarea Legii salarizării unitare, care prevede majorări ale salariilor în anii 2020 și 2021; *menținerea la nivelul actual a impozitelor pentru cei care derulează activități independente, precum și menținerea facilităților fiscale pentru tinerii întreprinzători și IMM-uri.

Opoziția vrea să taie salariile și pensiile

I-am auzit cu toții pe liderii opoziției spunându-ne că trebuie să fie tăiate salariile și pensiile românilor, și parcă ni-l amintim de Traian Băsescu explicându-ne că vom trăi mai bine cu salariile și pensiile ciuntite! Nici vorbă de așa ceva! Tot opoziția îi amenință pe cetățenii țării că își vor pierde locurile de muncă. Iată de ce Viorica Dăncilă și Guvernul PSD au susținut că trebuie să fie semnat acest pact cu fiecare cetățean al țării. La rândul lor românii au înțeles importanța Pactului Național, știu care sunt prioritățile României și sunt convinși că opoziția trebuie să renunțe la orgolii.

Așa cum au mai făcut în timpul guvernării Băsescu-Boc, liberalii, mulți foști pedeliști atunci, ne conving tot mai mult că nu s-au schimbat deloc. Fac parte dintr-un partid răzbunător față de toți cei care lucrează la stat, față de toți cei care primesc pensii și salarii mai mari, beneficiind de măsurile guvernării PSD.

La rândul lor, cei din USR au lideri care îi umilesc și îi desconsideră pe români, mai ales pe cei care nu sunt atât de fericiți ca ei, pentru că nu muncesc în companii mari, astfel că nu își pot permite să-și trimită copiii la școli și grădinițe private.

Aceste partide nu susțin bunăstarea românilor, nu vor ca românii să o ducă mai bine, nu doresc să păstreze măsurile luate de guvernarea PSD, deși ele ne aduc o creștere constantă a calității vieții.

Viorica Dăncilă le promite românilor: siguranță, ordine, lege, educație și sănătate, combaterea sărăciei și respect în Uniunea Europeană!

PSD este partidul care a făcut cel mai mult pentru români!

PSD a demonstrat că vrea și poate să le ofere cetățenilor țării o viață mai bună!

Haideți alături de PSD și Viorica Dăncilă pentru a face împreună o Românie mai bună, pentru a merge împreună pe drumul încrederii și speranței, pentru bunăstarea pe care ne-o dorim cu toții!

Birou de presă PSD ALBA

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – P.S.D. – Executat de SC INDEPENDENT SRL – CUI mandatar financiar coordonator 31190008

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ionel

    miercuri, 23.10.2019 at 20:00

    Da dar care oameni?
    Hitii si coruptii?!

  2. pilu

    miercuri, 23.10.2019 at 23:09

    Foarte bun titlul ! Numai ca numele si prenumele scrise acolo nu corespund majoritatii alegatorilor romani. Se va vedea in viitor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax