Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Samsung S20: ce telefon să alegi din noua linie Samsung

Publicat

Premium, portabile și ambalat cu toate caracteristicile de care ai nevoie pentru a face fotografii grozave, fără o nouă reîncărcare în aceeași zi. Vorbim, desigur, despre noua linie de telefoane Samsung S20.

Samsung a dezvăluit în luna februarie trei noi smartphone-uri. Samsung S20 este unul dintre cele trei noi telefoane din cea mai populară linie de telefoane Samsung. I se alătură Samsung Galaxy S20 Ultra , un telefon masiv și cu adevărat extraordinar, dar care cu greu își justifică prețul ridicat, precum și S20 Plus o versiune mai mare a modelului de bază.

Trio-ul Samsung S20 împărtășește caracteristici comune, cum ar fi o tehnologie vibrantă a ecranului, software-ul Android 10 și o rată de actualizare a ecranului de 120Hz.

Există însă și unele diferențe notabile între specificații, performanță și manevrabilitate care afectează modul în care funcționează zi de zi.

Iată câteva diferențe principale:

Galaxy S20 Ultra: ecran de 6,9 inci, greu și voluminos, cele mai multe caracteristici ale camerei, cel mai rapid 5G

Galaxy S20 Plus: ecran de 6,7 inci, cameră din spate ușor scalată, cel mai rapid 5G

Galaxy S20: ecran de 6,2 inci, aceeași cameră ca și Plus, 5G mai lent, cu excepția Verizon.

O cameră triplă pe spatele telefonului, care se transformă într-o cameră cvadruplă pe S20+ și S20 Ultra, oferă înregistrări video de înaltă calitate de până la 8K, în timp ce aplicațiile și funcțiile din cameră vor ajuta, de asemenea, utilizatorii să producă mai ușor conținut nou.

Totodată, funcția Single Take oferă utilizatorilor acces la AI-ul Samsung S20 pentru a ajusta momentele surprinse în videoclip. Funcția va folosi toate camerele disponibile pe spatele telefonului și va înregistra timp de 10 secunde, după care va prezenta o selecție de conținut.

Samsung S20 este dotat cu un display Amoled de 6,2 inci, cu 563 pixeli pe inci (ppi), în timp ce S20+ are un ecran de 6,7 inci cu 525ppi, iar S20 Ultra un ecran de 6,9 inci cu 511ppi.

Samsung S20 Ultra este echipat în special pentru înregistrarea video, cu un obiectiv cu unghi larg, mai puternic și capabil să capteze imagini de 108MP cu o deschidere F1.8.

Nona-binning este noua tehnologie a Samsung de procesare a imaginii, numită astfel după tehnologia de legare a pixelilor folosită de smartphone-uri pentru a concura cu senzorul mai mare de pe multe camere DSLR. Pe scurt, tehnologia combină nouă pixeli într-unul pentru a face față condițiilor de lumină scăzută.

Modul Pro permite utilizatorilor să-și folosească smartphone-urile precum camerele DSLR, putând regla manual setările camerei pentru mai multă libertate creativă.

Cumpără Samsung S20 Ultra dacă:

Îți place un ecran enorm
Prețul nu este o problemă
Vă bucurați de fiecare caracteristică a camerei
Cumpără Samsung S20 Plus dacă:

Îți place un ecran mare
Vrei să folosești cea mai rapidă formă de 5G
Cauți o durată de viață lungă a bateriei
Cumpără Samsung S20 dacă:

Preferi un telefon mai mic
Cele mai rapide viteze 5G nu sunt prioritare
Preferi un telefon care să îți ofere fix cât costă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax