Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Sergiu Schiau / Quality Training Engineer – Pentru mine VCST este compania perfectă!

Publicat

Ce înseamnă VCST pentru tine?

VCST pentru mine este compania perfectă, când vorbim despre dezvoltarea profesională.

De când lucrezi aici?

Din Ianuarie 2014.

Tu ai avut un parcurs destul de interesant în companie; ce poți să-mi spui despre asta?

Am început în Producție pe post de Operator mașină spălat Durr.

După o perioadă de 4 luni am fost promovat pe poziția de Operator mașină de rectificat dantură (poziție care mi-a oferit un pachet frumos de cunoștințe tehnice și interpretări diagrame).

A urmat poziția de Inspector Calitate, motivat fiind de dorința de a învăța mai mult și de a împărtăși cunoștințele acumulate colegilor noi. În această poziție am fost foarte curios să învăț și să înțeleg diferitele mașini și dispozitive de măsură.

După o perioadă de timp am decis să urmez o nouă provocare: poziția de Production Team Leader unde mi-am îmbunătățit abilitățile de organizare, muncă și comunicare cu oamenii, care m-au recomandat pe noul post de Quality Trainer Engineer.

Anul acesta ți-a adus două schimbări: atât la nivel personal, cât și la nivel profesional. Cum le-ai perceput?

Până acum, 2018 a fost un an care mi-a pus pe masă două provocări: una dintre ele fiind faptul că am devenit tată, ceea ce mi-am dorit foarte mult, iar cea de-a doua dintre ele fiind trecerea din poziția de Team Leader în Quality Trainer Engineer.

În această nouă poziție am oportunitatea să sprijin operatorii noi și vechi să acumuleze informații absolut necesare în modul de lucru în cadrul VCST, indiferent de zona lor de activitate.

Cum este jobul tău actual?

Jobul meu de Quality Trainer Engineer este un job diversificat, care necesită cunoștințe tehnice și abilitatea de a le împărtăși și altora.

În general, tu ești perceput ca o persoană optimistă, pozitivă; ce impact are asta în interacțiunea ta directă cu oamenii?

Mă consider o persoană optimistă și pozitivă, deoarece am observat de-a lungul carierei că oamenii cu care interacționez devin și ei la rândul lor optimiști, pozitivi și deschiși în același timp.

Cât de importanta este pentru tine deschiderea spre învățare a colegilor?

Filtrând răspunsul din perspectiva poziției mele actuale, și nu numai, deschiderea spre învățare a colegilor este prioritară, deoarece doar așa putem ajunge la un nivel de cunoștințe tehnice bune și formarea unei echipe bine conturate.

De-a lungul anilor petrecuți în VCST poți să-mi povestești câteva momente memorabile?

De-a lungul frumoasei perioade petrecute în VCST (aprox. 5 ani), am avut plăcerea să particip la diferite activități de formare a echipei din diferite departamente (producție, calitate, inginerie), care mi-au lăsat doar amintiri frumoase și păreri pozitive despre colegii care fac parte din această companie.

Cum îi vezi pe colegii cei noi?

Sunt oameni diferiți, cu experiențe diferite, care merită să fie ajutați și ascultați.

Ce recomandări ai pentru tinerii care-și caută un loc de muncă?

Luând în considerare parcursul meu în VCST și toate beneficiile pe care le oferă firma, le-aș recomanda să se angajeze la această companie și să „guste” din experiența acumulată aici.

Mai multe informații pe www.careers.vcst.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax