Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Simone Tempestini și Ana Bogdan au intrat în cea mai tare cursă pentru șezlongul puf de pe narativo.ro!

Publicat

Vara aceasta, brand-ul românesc Narativo, specializat în articole pentru relaxare, a introdus în colecția sa șezlongul puf care a devenit imediat vedeta sezonului.

Primii care s-au îndrăgostit de șezlongul puf sunt Simone Tempestini, cvadruplul campion național de raliuri al României, și Ana Bogdan, jucătoarea de tenis profesionistă.

Cei doi sportivi au fost surprinși într-o cursă amuzantă pentru confortabilul puf în cea mai nouă campanie de promovare Narativo.

YouTube video

Ce face ca șezlongul puf să fie un articol atât de special?

Șezlongul puf vine în ajutorul oamenilor care își doresc un articol confortabil și cu aspect deosebit în decorul casei, grădinii, terasei sau balconului lor.

Pe lângă pattern-urile îndrăznețe și în trend, șezlongul puf este un articol care duce relaxarea la un alt nivel prin versatilitatea cu care este creat.

Acesta poate fi folosit în două moduri: pliat ca fotoliu sau desfăcut ca șezlong.

Este ușor de integrat în orice decor și poate fi utilizat atât în spații mari, cât și în spații mici.

Cine este Narativo?

Narativo este un brand 100% românesc care a luat naștere în pandemie. Magazinul online www.narativo.ro, care acum are și două pop-up shop-uri, își împarte produsele în două categorii: home&deco pentru interior și exterior și accesorii.

De la pufi de toate dimensiunile, șezlonguri, hamace și perne decorative, până la genți de plajă, prosoape, perne de călătorie și multe altele, Narativo își propune să-și surprindă clienții cu produse în culori vii, linii simple, detalii complexe și materiale calitative.

Având în vedere schimbările climatice, Narativo este eco-friendly și folosește tehnologii de ultimă generație cu un consum redus de energie pentru obținerea produselor.

Descoperă șezlongul puf!

Șezlongul-puf, dar și celelalte articole pot fi achiziționate de pe www.narativo.ro sau din pop-up shop-urile din Vivo Cluj-Napoca și Iulius Mall Cluj-Napoca.

Dacă ești la mare, te poți relaxa pe șezlongul puf la Form Beach, în Mamaia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax