Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Te-ai juca poker sau ruletă în VR?

Publicat

BGaming, unul din cei mai mari dezvoltatori de jocuri de noroc din lume, a declarat recent că realitatea virtuală este cel mai probabil viitor al industriei.

Nu este prima oară când industria de gambling încearcă să ”atace” lumea virtuală, însă este prima oară când tehnologia VRpermite dezvoltarea de jocuri de noroc. Văzut de mulți gameri ca o gură de aer proaspăt, mediul virtual a fost adoptat de unele din cele mai apreciate jocuri ale generației. Acum, mai mulți producători de păcănele și jocuri de cazino au decis să implementeze și ei treptat realitatea virtuală în jocurile lor.

Pe lângă jocurile VR, BGaming a anunțat și o serie de alte trenduri care vor lua pe sus industria în următorii ani.

Trenduri de Suprafață

Jocurile pe mobil sunt într-o creștere continuă de peste zece ani și, potrivit unui raport recent, peste 90% din pasionații de jocuri de noroc aleg să se joace folosind dispozitive mobile. Această tendința influențează aproape fiecare etapă a procesului de producție.

Astfel, dezvoltatorii de jocuri de noroc online au remarcat o serie de trenduri care vor schimba semnificativ industria.

Grafica excelentă sau unică producătorului este un criteriu cheie pentru jocurile de cazino online de succes, urmate de un RTP generos (procentul din banii pariați la un aparat/joc care se întorc sub formă de câștiguri)și speciale interesante și distractive.

Conform lui Alexey Ulanov, directorul artistic al BGaming, furnizorii de jocuri de noroc și păcănele online au început să producă sloturi verticale și jocuri similare ca funcție cu jocurile Match-3 (jocurile în care trebuie sa unești trei sau mai multe obiecte de același fel). În consecință, grafica se adaptează la aceste cerințe.

Acesta a mai adăugat: „În ceea ce privește sloturile clasice, putem observa unele simplificări grafice treptate, furnizorii fiind forțați să renunțe la detaliile mici care erau importante pe desktop-uri și mașini slot, dar care sunt greu de distins pe dispozitivele mobile.”

BGaming spune că jocurile din viitorul apropiat vor avea efecte și elemente minimaliste, acestora lipsindu-le gradientele și culorile mixte. Practic, designul casual, asemănător ca stilcu  desenele animate mai vechi, va fi preferat de majoritatea furnizorilor de iGaming

„Această abordare oferă artiștilor oportunitatea de a aduce la viață diferite idei și teme de joc.”

Jocurile VR sunt viitorul?

Pe măsură ce tehnologia continuă să avanseze, furnizorii de software încearcă încă să intre pe piața de nișă a jocurilor AR (elemente virtuale adăugate peste un live feed)și VR. Vizualizarea 3D a pokerului, a sloturilor, a ruletei, și a altor jocuri de cazino ar trebui să ofere impresii complet noi jucătorilor.

Conform celor de la BGaming, „Acesta este un domeniu foarte promițător pentru industria iGaming în general. Tehnologia VR vine ca o a doua suflare. În prezent lucrăm la jocuri VR, dar facem asta în felul nostru, deci va fi ceva complet diferit.

Am dori să le oferim jucătorilor un alt mod de a juca jocurile lor preferate și de a se distra. Pentru a face acest lucru posibil, trebuie să avem dispozitive mai convenabile dar, cu siguranță, această problemă va fi rezolvată în curând”.

În ciuda cursei pentru noutăți, atunci când vine vorba de jocurile tradiționale cu fructe, acestea sunt încă la mare căutare. Aceste tipuri de jocuri par aproape imposibil de inovat datorită simplității și popularității de care dau dovadă, dar furnizorii încă încearcă să le reinventeze.

La fel cum Big Time Gaming a inventat sloturile Megaways, BGaming a fost primul studio care a oferit un concept de slot în stil cameleon. Potrivit reprezentanților companiei, jocurile își vor schimba aspectul tot mai des pe parcursul anilor următori, atât cu ocazii specifice (sărbători, evenimente, etc.), cât și pentru a experimenta cu cel mai bun look.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax