Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Tot ce trebuie să știi despre Lenovo IdeaPad Duet

Publicat

Chromebook-ul Lenovo IdeaPad Duet este laptopul ultraportabil 2 în 1 pe care îl așteptai, perfect pentru muncă și jocuri.

De când aplicațiile Android au devenit disponibile pe Chromebookuri, modelele 2 în 1, care sunt practic o tabletă ușoară cu o tastatură detașabilă, precum Chromebook-ul Lenovo IdeaPad Duet au devenit din ce în ce mai atrăgătoare.

Google a actualizat recent suportul pentru sistemul de operare Chrome pentru tablete, adăugând noi gesturi tactile și un mod de tabletă pentru browserul Chrome, ceea ce face ca acest 2 în 1 un hibrid al desktop-ului Chrome și a tabletei Android.

Dacă sunteți familiarizați cu laptopuri de dimensiuni mici precum modelul Duet, ar putea părea că acesta este în esență o versiune Chrome a primului Microsoft Surface Go, ceea ce e parțial adevărat. La fel ca Go, Duet este o tabletă de 10 inci cu o tastatură detașabilă și touchpad.

Spre deosebire de Microsoft, Lenovo include însă tastatura. De asemenea, costă mult mai puțin decât Go (inclusiv noul Go 2).

Este în esență un Pixel Slate mai mic, mai puțin puternic, care se va potrivi mai multor persoane, la un nivel de preț mai în concordanță cu ceea ce se așteaptă oamenii să coste un Chromebook.

Lenovo IdeaPad Duet este jumătate laptop, jumătate tableta Android

Acest laptop Lenovo Ideapad Duet este construit în jurul unui ecran cu rezoluția de 1920×1200 pixeli, cu un raport de aspect 16:10. Obțineți astfel o înălțime ceva mai mare a ecranului.

Este un afișaj plăcut, cu o luminozitate de 400 de nituri, care ajută la reflexiile de pe ecranul lucios. Tastatura se atașează magnetic cu un click instantaneu satisfăcător. Ecranul acceptă și pixurile USI, dar acesta este o achiziție separată.

Tastatura de la Lenovo Ideapad se simte destul de bine pentru capacul unei tablete, însă e de reținut că Lenovo a redus dimensiunea tastelor din partea dreaptă. Aceasta nu este retroiluminată, ceea ce nu este neobișnuit pentru Chromebookuri mai ieftine. Există și un mic clickpad.

Capacul din spate este o piesă separată, care se fixează de asemenea separat. Jumătate din capac este un suport cu balamale care vă oferă destul de multă libertate de poziționare. Este o balamală strânsă, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alunecarea din poziție.

De asemenea, deoarece conexiunea cu tastatura magnetică este puternică, iar suportul este suficient de larg, puteți folosi acest laptop în poală. În combinație cu pornirea rapidă și conectarea instantanee wireless cu un telefon sau un hotspot, puteți începe să lucrați rapid de aproape oriunde.

Dacă lucrați acasă sau la birou, puteți profita de portul USB-C și puteți conecta un display extern, tastatură și mouse. Acest lucru vă oferă un mic ecran ce poate fi folosit ca dispozitiv de comunicații, dacă doriți să țineți Slack sau e-mailul deschise. Sau puteți utiliza Duet ca un media player în timp ce lucrați pe ecranul principal mai mare.

Performanță optimă pentru gaming

În interiorul laptopului se află un procesor Helio P60T octo-core Mediatek, 4GB de memorie și 64 sau 128GB de stocare flash eMMC, ceea ce il face potrivit si pentru gaming.

Având acces la magazinul Google Play, vă puteți bucura de jocurile Android pentru testare, dar Duetul poate fi asociat și cu controlerul și serviciul Google Stadia. Cu ajutorul tastaturii și a suportului detașabil, Duet este ușor de configurat și pentru jocuri cu un controler Bluetooth. În plus, având în vedere că cântărește doar 450 de grame, este destul de ușor și mic pentru a juca și jocuri de mână.

Durata de viață a bateriei este de până la 10 ore, dar totul va depinde de luminozitatea ecranului și de cum îl folosiți.

Pe partea dreaptă aveți un buton de pornire a volumului și butonul de alimentare, împreună cu portul USB-C. Trecând în partea de sus, veți găsi microfonul și boxele stereo. Există camere frontale de 2 megapixeli și de 8 megapixeli pe spate.

Microfonul poate fi, de asemenea, folosit prin Google Assistant pentru a face lucruri importante precum setarea de memento-uri, deschiderea Gmail, redarea muzicii, răspunsul la întrebări și găsirea videoclipurilor pe YouTube.

Acum aveți o idee a caracteristicilor Duet și a câtorva lucruri pe care le poate face acest 2 în 1. Chrome continuă să crească în funcții, iar acest model va continua să primească actualizări la fiecare șase săptămâni pentru următorii opt ani.

Ca dispozitiv principal, performanțele sale ar putea fi puțin limitative. Dar dacă sunteți în căutarea unui laptop mic, portabil sau ca dispozitiv secundar, Lenovo IdeaPad pare a fi o alegere inteligentă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax