Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Un nou IQOS Lounge își așteaptă prietenii în Alba Mall, din 25 iulie

Publicat

De la lansarea pe piață, în 2017, IQOS este liderul produselor de încălzire a tutunului, în România. Misiunea brandului a fost și este aceea de a propune fumătorilor adulți un viitor fără fum, oferindu-le o alternativă mai bună la fumatul convențional.

IQOS a promis să aducă inovația tehnologică în România și să fie cât mai aproape de utilizatorii din întreaga țară. Brandul își ține promisiunile și vine mai aproape de comunitatea utilizatorilor din Alba Iulia, prin inaugurarea noului IQOS Lounge din Alba Mall, în 25 iulie. Situat la parterul mall-ului, IQOS Lounge oferă o experiență diferită și vorbește, în primul rând, despre schimbare, evoluție și reinventarea ritualurilor de zi cu zi.

Noul IQOS Lounge din Alba Iulia pune la dispoziția utilizatorilor IQOS servicii personalizate și o experiență cât mai relaxantă, totul într-un spațiu comfortabil.

Aici, utilizatorii IQOS vor putea beneficia de asistență și consultanță cu privire la întreaga gamă de produse și accesorii IQOS, dar și servicii de întreținere și curățare a dispozitivului. Tot în cadrul noului lounge, ei vor putea descoperi o gamă largă de accesorii și dispozitive în ediție limitată și se vor putea bucura de oferte speciale și pachete promoționale.

Noul IQOS Lounge promite o experiență individuală și asistată de testare in-store, precum și posibilitatea testării dispozitivului în confortul propriului cămin, prin programul de lending de  21 de zile. Cei care nu au testat încă dispozitivul de încălzire a tutunului, dar și utilizatorii loiali, sunt așteptați să se lase surprinși de o experiență relaxantă în cadrul noului IQOS Lounge în Alba Mall, din Alba Iulia, începând cu 25 iulie.

IQOS este un dispozitiv de încălzire a tutunului destinat exclusiv fumătorilor adulți, care altfel ar continua să fumeze. Datorită faptului că funcționează prin încălzire, și nu prin ardere, fumul și scrumul sunt eliminate, mirosurile neplăcute fiind diminuate. Prin urmare, utilizatorii se pot bucura de aceeași experiență de consum, însă fără inconveniențele asociate fumatului. Pentru mai multe detalii intra pe www.iqos.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax