Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Unde găsești ROCHII DE MIREASĂ deosebite, la Alba Iulia: Salonul ”Purebride” s-a mutat într-o nouă locație pe Bulevardul Revoluției

Publicat

purebride-alba-9 Cel mai frumos sezon se apropie cu pași grăbiți și nu vorbim despre vară ci despre sezonul iubirii, al nunților. Pentru ca viitoarele mirese să fie tratate ca adevărate prințese și pentru a îndeplini dorințele vestimentare a domnișoarelor care urmează să spună „DA”, salonul Purebride, s-a mutat într-o nouă locație. Noul salon de pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia este mai spațios, mai luminat, plin de modele noi și inedite care să se potrivească oricărei viitoare mireasă. 

Zeci de rochii de mireasă le așteaptă pe tinerele care se pregătesc pentru unul din cele mai importante momente din viața lor, la Purebride.

purebride-alba-5 Salonul și-a mutat de curând locația, de pe strada Vasile Goldiș, pe Bulevardul Revoluției 1989, Nr. 2E Alba Iulia, într-un spațiu mai încăpător și mai primitor.

Salonul  vine cu o gamă variată de modele de la cele  tip prințesă, A-line până la modelul sirenă, toate din colecția 2017, sunt puse la dispoziția celor care vor să se simtă cu adevărat speciale.

Pentru că nu mai este mult până vor „bate clopotele de nuntă” vă puteți programa cât mai repede la numărul de telefon: 0740. 021/ 675 sau la adresa de mail:  contact@purebride.ro. Puteți de asemenea să vizualizați online cele mai noi modele din magazin pe www.purebride.ro (P)


 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax