Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) USR ALBA: Avem nevoie de o lege a Sănătății mai bună pentru cei loviți de boală.

Publicat

vizual usr 2

” Pe hârtie, statul român le oferă cetățenilor săi servicii medicale extinse. În realitate, românii sunt printre cetățenii europeni care au cheltuieli medicale direct din buzunar peste media UE și în creștere. Accesul la servicii medicale de calitate este redus, iar oamenii devin mai săraci și mai bolnavi.

Avem nevoie de o nouă lege a sănătății care să țină costurile sub control.

Cheia unui sistem medical modern sustenabil financiar este întărirea asistenței medicale primare și a programelor de prevenție.

Noua lege a sănătății trebuie să redea medicilor de familie rolul de temelie a sistemului medical, atât prin stimulente profesionale și financiare, cât și prin programe inovatoare care să crească accesul oamenilor din toate mediile de rezidență la asistență medicală.

Dan Barna va susține creșterea ponderii bugetului alocat medicinei de familie de la 6%, cât este în prezent, la 10% – un nivel apropiat de media statelor europene.

Citește și celelalte #proiectepentruRomânia pe www.danbarnapresedinte.ro/zece_proiecte_pentru_romania și votează #DanBarnaPresedinte pe 10 noiembrie! ”, au transmis reprezentanții USR Alba, într-un comunicat de presă.

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”) și realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 31190011

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax