Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pachet de sprijin pentru IMM-uri, de 750 milioane de euro. Ministrul Economiei: se discută la Bruxelles

Publicat

Este în pregătire un pachet de sprijin direct pentru IMM-uri, în valoare de 750 milioane de euro, în acest sens fiind purtate discuții la Bruxelles, potrivit ministrului Economiei, Energiei și Mediului de afaceri, Virgil Popescu.

„Discut, eu cel puțin, la nivelul Ministerului Economiei, discut cu prim-ministrul, cu ministrul Fondurilor Europene și cu ministrul Finanțelor Publice tocmai pentru a pregăti acest pachet de ajutorare a întreprinderilor mici și mijlocii.

Din discuțiile pe care le-am avut vineri, sâmbătă, duminică cu domnul prim-ministru și cu domnul Bolos, suntem pe cale să pregatim un pachet, cel puțin pentru ajutor direct pentru IMM-uri de 750 de milioane de euro. Se discută, domnul ministru Bolos discută la Bruxelles acest lucru”, a declarat Popescu, la Radio România Actualități.

Potrivit ministrului, pachetele de măsuri vor fi făcute în așa fel încât să nu compenseze pierderile, ci să relanseze economia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax