Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pachete cu alimente, cadouri și colinde pentru 40 de vârstnici din Alba Iulia, beneficiari ai serviciilor oferite de Asociația Filantropia Ortodoxă

Publicat

O parte dintre beneficiarii Serviciului socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Alba Iulia din cadrul Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia au fost vizitaţi miercuri de un grup de colindători de la Ighiel, însoţiţi de părintele Nicolae Dan. Vârstnicii au primit din partea oaspeţilor pachete alimentare cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. În cursul zilei de joi, vor primi vizita colindătorilor şi cadouri de sărbători şi ceilalţi beneficiari. Vor fi oferite în total pachete cu alimente pentru 40 de vârstnici.

Serviciul socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Alba Iulia are ca scop sprijinirea persoanelor vârstnice sărace şi dependente fizic, lipsite de un sprijin familial din municipiul Alba Iulia în satisfacerea nevoilor primare (hrană, îmbrăcăminte), medicale, igienico-sanitare, social-administrative şi de relaţionare.

În cadrul acestui serviciu sunt oferite următoarele servicii: cantină mobilă, servicii de asistenţă socială, servicii menajere şi gospodăreşti, servicii medicale, consiliere, comunicare, însoţire la medicul de familie şi altele în funcţie de nevoile persoanei vârstnice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax