Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pachete cu alimente pentru masa de Paște, oferite nevoiașilor de Asociația Filantropia Ortodoxă Alba

Publicat

130 de pachete cu alimente și produse specifice Sărbătorilor Pascale, vor fi oferite persoanelor vârstnice, bolnave sau singure din județul Alba ca și ajutor la pregătirea mesei de sărbători, anunță Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.

30 de pachete cu alimente vor fi oferite beneficiarilor Serviciului socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Alba Iulia, iar restul vor ajunge la persoane nevoiașe din județul Alba care au solicitat ajutor.

,,Zilele acestea vom oferi beneficiarilor noștri pachete cu alimente pentru masa de Paști. Avem în grija noastră persoane vârstnice, bolnave sau singure și vrem să le oferim un ajutor la pregătirea mesei de sărbători. Prin astfel de gesturi arătăm că suntem sensibili la suferințele altora și împărtășim semenilor noștri iubire din iubirea lui Hristos”, comunică părintele coordonator Petru Oneț.

Serviciul socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Alba Iulia are ca scop sprijinirea persoanelor vârstnice sărace şi dependente fizic, lipsite de un sprijin familial, din municipiul Alba Iulia în satisfacerea nevoilor primare (hrană, îmbrăcăminte), medicale, igienico-sanitare, social-administrative şi de relaţionare. Beneficiarilor le sunt oferite următoarele servicii: cantină mobilă, servicii de asistenţă socială, servicii menajere şi gospodăreşti, servicii medicale, consiliere, comunicare, însoţire la medicul de familie şi altele în funcţie de nevoile persoanei vârstnice.

VEZI:  URĂRI DE PAŞTE 2018 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax