Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Pachete cu cozonaci şi carne de miel, donate familiilor nevoiaşe din Alba Iulia

Publicat

Organizaţia PDL Alba Iulia a vizitat, joi, familiile nevoiaşe din Alba Iulia, pentru a le dărui pachete cu alimente de sărbători.

Paul Voicu, preşedintele PDL Alba Iulia, a declarat că acţiunea nu este una politică: „Cu mare drag şi chiar din suflet facem aceste daruri, nu neapărat politic, nici nu scrie pe pungi că e cadou de partid. Mergem la familii cu probleme şi care au venituri foarte mici, cu copii, să aducem şi noi un gram de bucurie pentru ei în pragul sărbătorilor de Paşti”.

Cele peste 150 de pachete conţin carne de miel, cozonaci, ciocolată şi alte alimente specifice sărbătorilor Pascale, fiind cumparate din banii donaţi de membrii PDL.

Aceştia au mers, joi, la fiecare familie în parte, pentru a le oferi darurile, însoţite de o scrisoare cu urări de sărbători din partea primarului municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax