Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pacient căzut ”în condiții necunoscute” de la etajul 3 al Spitalului Județean din Sibiu. Poliția nu a fost informată

Publicat

Un pacient a căzut în această săptămână de la etajul trei al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, ”în condiții necunoscute”.

Unitatea sanitară a anunțat sâmbătă că deschide o anchetă administrativă pentru a vedea ce s-a întâmplat, dar Poliția nu a fost anunțată și s-a sesizat din presă. Pacientul a fost operat și acum este intubat la terapie intensivă.

Un bărbat internat la Spitalul Județean Sibiu a căzut de la etajul trei al clădirii. Acesta era internat în cadrul Secției Clinice Neurochirurgie.

Acesta s-a prezentat cu o fractură a craniului, iar după 2 zile „în care a continuat să coopereze cu medicii” a căzut. Spitalul nu precizează dacă a fost tentativă de suicid, precizând doar că incidentul a avutloc „în circumstanțe necunoscute”.

„Subliniem că la momentul prezentării in UPU și în momentul internării pacientul a fost perfect conștient, cooperant, nu a fost agitat psihomotor și nu a prezentat halenă etanolică.

Prin urmare nu a fost necesară nicio măsură specifică suplimentară. Pacientul a comunicat permanent cu personalul pe toată perioada internării și nu a existat suspiciune unui posibil sevraj.

De asemenea, în cadrul vizitelor medicale de la orele 11.00 și 14.00 pacientul a continuat să fie cooperant, comunicativ și fără semne de agitație psihomotorie care se determine măsuri speciale, situație consemnată. de altfel, așa cum am menționat, pe tot parcursul internării.

Ulterior, în cursul serii de 1 iunie, pacientul a căzut de la etajul 3 al secției Neurochirurgie, în circumstanțe necunoscute”, au transmis reprezentanții Spitalului.

După incident, pacientul a fost operat de o echipă mixtă, chirurgie – ortopedie, bărbatul fiind ulterior internat în cadrul secției ATI, intubat. Spitalul a deschis o anchetă.

Pacient căzut de la etajul 3: Poliția nu a fost informată despre incident

Poliția Sibiu va face verificări în acest caz, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public, având în vedere că Poliţia Municipiului Sibiu nu a fost sesizată cu privire la acest eveniment.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public privind un bărbat care ar fi căzut de la etajul 3 al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu s-a dispus verificarea aspectelor sesizate în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs accidentul, iar în funcţie de rezultatul acestora, dispunerea unor măsuri în consecinţă.

Precizăm faptul că Poliţia Municipiului Sibiu nu a fost sesizată cu privire la acest eveniment”, se arată într-o informare a IPJ Sibiu.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax