Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pacientă arsă pe față, în timpul unei operații la Spitalul ”Sfânta Maria” din București. ”Oxigenul a făcut o flamă”

Publicat

O pacientă care a mers la un spital din București pentru o intervenție de chirurgie plastică a suferit arsuri de gradul I la nivelul feței. Incidentul, care s-a petrecut săptămâna trecută, este investigat intern de către unitatea medicală.

Cazul a fost semnalat la Spitalul ”Sfânta Maria” din București.

„Acum o săptămână s-a lucrat cu pensa bipolară lângă sursa de oxigen, lângă nas, e vorba de un chirurg plastician, și nu a ars nici un aparat, a avut loc o aprindere spontană a oxigenului de lângă tubușor. Este vorba despre o singură arsură, datorată unei surse mici de la nivelul furtunașului acela care aduce oxigen”, a declarat managerul spitalului, Narcis Copcă, citat de Libertatea.

Ulterior, jurnalista Carla Tănasie de la Digi24 a publicat pe Facebook o fotografie cu femeia care a suferit arsuri.

”S-a lucrat cu pensa bipolară lângă furtunașul de oxigen, iar oxigenul a făcut o flamă”, a precizat managerul spitalului.

Potrivit sursei citate, ”pacienta este în afara oricărui pericol” și are ”o arsură minimală de gradul I, pe o suprafață de câțiva centimetri pătrați, care se va remite în timpul tratamentului”.

Managerul unității medicale a menționat că nu este vorba despre „o deficiență de aparat”, iar în acest moment la spital este în desfășurare „o anchetă administrativă care va lămuri din ce cauză s-a produs incidentul”.

surse: libertatea.ro, hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax