Contacteaza-ne si pe
Publicitate

AIUD

Pacientă tratată cu atenție fără ”atenții”, la Spitalul TBC din Aiud. Experiență medicală atipică în România

Publicat


spital aiud

Un spital în care ești tratat cu atenție, nu ți se cere șpagă iar personalul este amabil… Este vorba despre un spital din județul Alba, iar experiența îi aparține unei paciente din Alba Iulia. Aceasta a fost nevoită să se interneze la spitalul de Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud (mai cunoscut drept Spitalul TBC), unde mărturisește că s-a duc cu o oarecare strângere de inimă dar a descoperit în schimb altceva.

Acesta și-a povestit experiența pe contul personal de facebook:

”În ultimul timp s-a scris și s-a vorbit despre pacienții sub acoperire.

De curând am fost și eu pacientă a unui spital de specialitate din județ, dar eu nu m-am acoperit decât noaptea (că era rece). Nu m-a plătit nimeni să spun ce și cum a fost, sau dacă mi s-a cerut ceva sau nu, pentru prestările de servicii de acolo.

De data aceasta voi fi un fel de voluntar al acestei „ocupații” și am să spun că eu am fost mulțumită de tot și toate.

În primul rând de atenția care mi s-a acordat. De tratamentul aplicat și de bunăvoința și amabilitatea întregului personal, de la medici la îngrijitoare. Un colectiv frumos. Oameni zâmbitori, dedicați meseriei, care știu să-și lase problemele la intrare și care își respectă jurămintele date la începutul profesiei. Și medici și asistenți medicali.

Chiar și condițiile au fost mult peste așteptări. Mă dusesem cu sufletul cât un purice, luându-mă după aspectul exterior al clădirii (dinspre șosea privind-o).

Declar cu mâna pe inimă că nu mi s-a cerut și nici nu mi s-a insinuat că ar trebui să dau vreo „atenție”, ceva, cuiva. Și nu am făcut-o.

Evident că aceeași părere au avut-o și celelalte paciente cu care mai discutam acolo. Asta, ca nu cumva să credeți că am fost favorizată. Toate pacientele erau mulțumite.

Drept urmare din toată inima, respectul meu pentru întreg colectivul Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud. Mic dar cu suflet mare.
Iar pentru cea care s-a ocupat îndeaproape de mine, „îngerul” meu – ca și numele său predestinat – Angela (P) – recunoștință veșnică.

s

P.S. Spitalul este în curs de renovare.
Minunatele tablouri de pe hol, fac parte din tratament. Au rol binefăcător! Iar imaginea postată este surprinsă de pe terasa saloanelor”.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pacient

    joi, 25.07.2019 la 09:03

    Asa o fi la Aiud. Dar intra in spitalul judetean. Langa fiecare pacient vei gasi un apartinator care are grija atat de pacient cat si de personal. zici ca angajatii vin la serviciu doar ca sa adune spaga.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Accident în apropiere de Mihoiești, în Apuseni. Un șofer de 50 de ani, băut la volan, a pierdut controlul mașinii

Publicat

masina politie

La data de 20 octombrie 2019, în jurul orei 00,05, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 762, pe raza localității Mihoiești, a avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale, a anunțat IPJ Alba. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Glumă proastă pe drumul dintre Alba Iulia și Ampoița. Patru tineri întind „capcane” șoferilor

Publicat

Patru tineri care „întindeau” un „fir capcană” pentru a speria șoferii aflați în trafic au fost filmați în weekend, cu o cameră de bord, pe DN 74, între Șard și Ampoița. Gluma proastă a tinerilor se putea termina tragic, susține conducătorul auto care a surprins incidentul. „(…) Niște c*****i pe drumul acela drept spre Ampoița […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Minoră rănită într-un accident rutier, produs de un tânăr din Ighiu care s-a urcat la volan beat și fără permis

Publicat

pol

O minoră de 15 ani a fost rănită ușor în urma unui accident rutier produs duminică seară, 20 octombrie, pe DN 67 C, în afara localității Căpâlna. Potrivit IPJ Alba, tânăra se afla într-o mașină condusă de un tânăr de 25 de ani din Ighiu, care s-a urcat beat la volan și fără a avea […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Patru răniți într-un accident produs la Lunca Târnavei. Printre aceștia, o fetiță de 2 ani și 4 luni și un băiat de 12 ani

Publicat

Doi tineri de 20 și respectiv 19 ani, dar și doi copii de 12 ani și respectiv doi ani și patru luni, au fost răniți într-un accident produs duminică seară, la Lunca Târnavei. La volan se afla un șofer neexperimentat, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a lovit o mașină care […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate