Connect with us
Publicitate

AIUD

Pacientă tratată cu atenție fără ”atenții”, la Spitalul TBC din Aiud. Experiență medicală atipică în România

Publicat

spital aiud

Un spital în care ești tratat cu atenție, nu ți se cere șpagă iar personalul este amabil… Este vorba despre un spital din județul Alba, iar experiența îi aparține unei paciente din Alba Iulia. Aceasta a fost nevoită să se interneze la spitalul de Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud (mai cunoscut drept Spitalul TBC), unde mărturisește că s-a duc cu o oarecare strângere de inimă dar a descoperit în schimb altceva.

Acesta și-a povestit experiența pe contul personal de facebook:

”În ultimul timp s-a scris și s-a vorbit despre pacienții sub acoperire.

De curând am fost și eu pacientă a unui spital de specialitate din județ, dar eu nu m-am acoperit decât noaptea (că era rece). Nu m-a plătit nimeni să spun ce și cum a fost, sau dacă mi s-a cerut ceva sau nu, pentru prestările de servicii de acolo.

De data aceasta voi fi un fel de voluntar al acestei „ocupații” și am să spun că eu am fost mulțumită de tot și toate.

În primul rând de atenția care mi s-a acordat. De tratamentul aplicat și de bunăvoința și amabilitatea întregului personal, de la medici la îngrijitoare. Un colectiv frumos. Oameni zâmbitori, dedicați meseriei, care știu să-și lase problemele la intrare și care își respectă jurămintele date la începutul profesiei. Și medici și asistenți medicali.

Chiar și condițiile au fost mult peste așteptări. Mă dusesem cu sufletul cât un purice, luându-mă după aspectul exterior al clădirii (dinspre șosea privind-o).

Declar cu mâna pe inimă că nu mi s-a cerut și nici nu mi s-a insinuat că ar trebui să dau vreo „atenție”, ceva, cuiva. Și nu am făcut-o.

Evident că aceeași părere au avut-o și celelalte paciente cu care mai discutam acolo. Asta, ca nu cumva să credeți că am fost favorizată. Toate pacientele erau mulțumite.

Drept urmare din toată inima, respectul meu pentru întreg colectivul Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud. Mic dar cu suflet mare.
Iar pentru cea care s-a ocupat îndeaproape de mine, „îngerul” meu – ca și numele său predestinat – Angela (P) – recunoștință veșnică.

s

P.S. Spitalul este în curs de renovare.
Minunatele tablouri de pe hol, fac parte din tratament. Au rol binefăcător! Iar imaginea postată este surprinsă de pe terasa saloanelor”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pacient

    joi, 25.07.2019 at 09:03

    Asa o fi la Aiud. Dar intra in spitalul judetean. Langa fiecare pacient vei gasi un apartinator care are grija atat de pacient cat si de personal. zici ca angajatii vin la serviciu doar ca sa adune spaga.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax