Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pacienţii au dreptul să ceară opinia altui medic şi să obţină detalii despre tratament. Vezi regulamentele din Spitalul Judeţean Alba

Publicat

Dreptul de a fi informat, de a beneficia de altă opinie medicală, de acces la un rezumat al diagnosticului, tratamentului sau de confidenţialitate ar trebui să fie cunoscut de fiecare pacient care beneficiază de serviciile unei unităţi medicale. Spitalul Judeţean Alba pune la dispoziţia pacienţilor şi vizitatorilor o serie de informaţii utile privind activitatea. Este vorba despre drepturile pacienţilor, date privind externarea, ghidul vizitatorilor şi formulare pentru consimţământul în cazul intervenţiei chirurgicale.

Anul trecut, la spitalul din Alba Iulia au fost înregistrate 13.0547 consultaţii în ambulator şi au beneficiat de internare 28.020 de pacienţi cu boli acute, respectiv 1.261 cu boli cronice. Servicii de spitalizare de zi au primit 5.883 de persoane, în 2012.

În cazul în care nu cunoaşteţi deja regulile din cadrul spitalului, ca de exemplu faptul că nu puteţi aduce flori pentru pacientele de la secţia de obstetrică-ginecologie sau orarul de vizitare, puteţi vedea informaţii complete pe Sănătate.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax