Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pacienții cu afecțiuni neurologice din Apuseni beneficiază de consultații de specialitate la Spitalul Câmpeni

Publicat

Începând de miercuri, 6 decembrie, pacienții cu afecțiuni neurologice din zona Munților Apuseni beneficiază de consultații și recomandări pentru investigații complementare oferite de dr. Mircea Rusu, medic specialist neurolog din cadrul Spitalului Orășenesc Câmpeni.

Potrivit directorului DSP Alba, Alexandru Sinea, astfel „va crește gradul de eficiență și accesibilitate la serviciile de specialitate care au lipsit o bună perioadă de timp în zona Munților Apuseni, pacienții fiind nevoiți până în prezent să parcurgă sute de km pentru a avea acces la astfel de servicii medicale”.

„Nu va mai fi nevoie ca un bolnav să facă minim 2 sau 3 drumuri până la Alba Iulia pentru a efectua o investigație de tip RMN. Acest tip de servicii se adresează inclusiv bolnavilor de scleroză multiplă, acesta fiind unul dintre obiectivele parteneriatului încheiat între DSP Alba și Asociația SM Speromax Alba”, a scris Alexandru Sinea, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax