Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pacienții cu arsuri vor beneficia de servicii de consiliere psihologică şi psihoterapie. Proces inițiat de CNAS

Publicat

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a anunţat recent că ia măsuri pentru a îmbunătăţi asistența medicală acordată pacienților cu arsuri.

Aceste măsuri includ furnizarea de servicii de consiliere psihologică și psihoterapie, precum și accesul la terapie fizică, în concordanță cu planul recomandat de medicul de medicină fizică și de reabilitare.

Un pas semnificativ pentru pacienții cu arsuri

Potrivit președintelui CNAS, Andrei Baciu, aceste noi servicii reprezintă un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii îngrijirii pacienților cu arsuri.

El a subliniat că, deși aceste servicii nu pot rezolva toate problemele cu care se confruntă acești pacienți, ele sunt concrete și utile, având un impact pozitiv asupra stării lor de sănătate și recuperare.

Baciu a menționat că CNAS a inițiat deja un dialog cu organizațiile de pacienți și că acest dialog va continua, pentru a se asigura că nevoile acestora sunt înțelese și adresate în mod corespunzător.

Consultare cu profesioniștii din sănătate

CNAS nu a luat această decizie în mod unilateral.

Președintele Baciu a discutat cu medici specializați în tratarea pacienților cu arsuri și cu profesioniști din domeniul sănătății care au experiență în acest domeniu.

Această consultare a fost esențială pentru a dezvolta un plan care să răspundă cu acuratețe nevoilor pacienților.

Implicarea tuturor părților interesate

Președintele CNAS a subliniat că sunt binevenite propunerile de la toți factorii interesați și că această inițiativă face parte dintr-un proces consultativ mai amplu.

Scopul este de a identifica împreună cu toți cei implicați ce măsuri suplimentare poate lua CNAS pentru a sprijini pacienții din România.

Această mișcare din partea CNAS reprezintă un pas important în asigurarea unei îngrijiri mai complete și mai eficiente pentru pacienții cu arsuri din țară și arată angajamentul autorităților pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate.

sursa foto: Pixabay

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax