Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pacienții din Alba își vor plăti în continuare medicamentele. Spitalul Județean nu face parte din unitățile ce vor primi finanțări suplimentare de la Ministerul Sănătății

Publicat

s

Spitalul Județean de Urgență Alba nu face parte dintre cele 54 de unități sanitare din România care vor primi în acest an finanțări suplimentare de la Ministerul Sănătății pentru ca pacienții să nu mai fie nevoiți să își plătească din buzunarul propriu medicamentele și materialel sanitare necesare tratamentelor în spital.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat, a anunțat miercuri că 54 de spitale din ţară vor primi o finanţare suplimentară de la Ministerul Sănătăţii, pentru ca pacienții să nu mai fie nevoiți să cumpere medicamente și materiale sanitare.

„Din păcate noi nu facem parte din lista spitalelor care vor primi acea subvenție, pentru că este vorba despre spitale strategice clinice, regionale. Am sperat că măcar pe secția de Terapie Intensivă să se preia o finanțare de la bugetul de stat, pentru că acolo sunt costuri foarte mari. Din fericire, ne-am păstrat bugetul la nivelul celui de anul trecut. Sperăm să reducem cât mai mult din contribuția pacientului”, a explicat managerul spitalului, Nicoleta Coșarcă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax