Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pădurar din Munții Apuseni, cu dosar penal după ce a întocmit un aviz fals de însoțire a materialului lemnos

Publicat

lemne control

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal unui pădurar din zona Munițiilor Apuseni care a întocmit un aviz de însoţire a materialului lemnos, pentru un transport identificat în trafic, după verificarea acestuia de către poliţişti.

În fapt, în seara zilei de 20 februarie, în timp ce acţionau pe raza oraşului Baia de Arieş, poliţiştii au oprit, pentru control, o autoutilitară, condusă de un bărbat din Baia de Arieş, care transporta 2,5 metri cubi de material lemnos, pentru care nu a putut prezenta documente legale de însoţire. lemne duba Ulterior, un pădurar al unui ocol silvic a completat un aviz de însoţire primar, pentru transportul de material lemnos, în care a făcut menţiunile privind mijlocul de transport folosit de conducătorul auto oprit de poliţişti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că transportul de material lemnos este ilegal, iar avizul de însoţire emis de pădurar este fals.

Conducătorul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 171/2010, materialul lemnos a fost confiscat, iar faţă de pădurar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax