Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pagina de Facebook a fostului șef BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, spartă de hackeri. Ce videoclipuri au fost postate

Publicat

Pagina oficială de Facebook a fostului șef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost spartă de hackeri, în urmă cu aproape o lună. Acesta a scris de pe o altă pagina de Facebook, ceea ce s-a întâmplat și cum a făcut mai multe solicitări pentru închiderea paginii, dar fără nici un rezultat. 

Mai mult de atât, Traian Berbeceanu a precizat că va acționa în instanță pentru ca Facebook să închidă pagina. 

Doar în ultimele ore pe pagina cu aproape 200.000 de like-uri au fost postate videoclipuri cu diferite animale, plantarea unor puieți, spalarea sub presiune a carosabilului sau trenuri din Japonia.

”Din data de 17 august 2021 pagina oficială „Traian Berbeceanu – persoană publică” a fost „spartă”.

Am fost schimbat din administrator, a fost înlocuită adresa de e-mail pe care o foloseam și de la acea dată figurează administrată succesiv de persoane necunoscute mie din toate colțurile lumii, inclusiv din Bangladesh și Costa Rica.

Deși aveam pagina protejată prin „actualizare cu 2 factori” și deci asumată cu copia actului de identitate, Facebook nu m-a notificat nici pe telefon, nici prin e-mail.

Am postat mai multe notificări pe pagina, de pe contul personal, în care avertizam persoanele care urmăresc pagina, cu privirea la faptul că postările care apar nu îmi aparțin și drept urmare mi-a fost blocat accesul pe pagină.

Evident am sesizat de mai multe ori Facebook, am solicitat sprijin în recuperarea paginii, am solicitat să fie blocate orice postări sau acțiuni făcute pe pagina sau în numele paginii, demersurile mele au rămas fără niciun efect și evident nu am primit niciun răspuns.

În perioada următoare voi solicita instanței de judecată să oblige Facebook să închidă pagina, fiind vorba despre „furt de identitate” și „furt de proprietate intelectuală” , însă, până atunci rămân recunoscător tuturor celor care mă ajută să raportăm pagina. Dacă suntem mai mulți, probabil că angajații lui „Țuchi” devin interesați și activi”, a precizat Traian Berbeceanu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax