Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pagubă de 16.000 de lei la două magazine din Alba Iulia. Doi bărbaţi, cercetaţi pentru că au furat peste 1.000 de pachete de ţigări

Publicat

Un tânăr de 20 de ani şi un bărbat de 37 de ani din Alba Iulia s-au ales cu dosare penale după ce au furat peste 1.000 de pachete de ţigări din două magazine de pe strada Gheorghe Şincai. Prejudiciul se ridică la valoarea de 16.000 de lei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 13/14 august, A.S.N., din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns prin efracţie într-un magazin situat pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia şi a sustras 800 de pachete de ţigări, de diferite mărci, creând un prejudiciu în valoare de 10.000 de lei.

În al doilea caz, B.D.M. (37 de ani) din Alba Iulia, în aceeaşi noapte, a furat 260 de pachete de ţigări, în valoare de 6.000 de lei, din magazinul amintitalt magazin, aflat pe aceeaşi stradă.

Faţă de cei doi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale şi recuperării prejudiciului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax