Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Paguba suferită de magazinul Dedeman din Alba Iulia, după ce un bărbat a furat mai multe scule, în zile diferite. Pedeapsa primită

Publicat

Un bărbat a fost recent condamnat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, pentru furt calificat. Acesta a sustras mai multe scule și obiecte de grădinărit din magazinul Dedeman din Alba Iulia.

În data de 14 decembrie 2023, bărbatul a fost condamnat în primă instanță.

Faptele s-au petrecut în plină pandemie de COVID-19, la scurt timp după ce a fost declarată starea de urgență. De acest fapt a și profitat bărbatul în cauză. Mai exact acesta a profitat de faptul că era obligatoriu ca în orice spațiu închis sau deschis să se poarte mască de protecție.

Mai exact, ”în perioada 31.05.2020 – 23.06.2020, în timp ce se afla în incinta magazinului Dedeman și având gura și nasul acoperite de o mască chirurgicală, a sustras de pe rafturile spațiului comercial, în șapte zile diferite, mai multe produse în valoare totală de 6.074,94 lei, din prejudiciul creat fiind recuperate doar bunurile furate în data de 23.06.2020, în cuantum de 854,77 lei, paguba suferită de persoana vătămată și neacoperită fiind de 5220,17 lei”, se arată în motivarea instanței.

Sculele furate de acesta au fost diverse de la pânze de flex, lacate și foarfece de îngrijire grădină dar și o foarfecă de tăiat tabla.

Pentru faptele sale a fost condamnat la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat, cu suspendare.

Momentan decizia nu a fost definitivă și poate fi atacată în apel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ioan Matei Turcanu

    marți, 19.12.2023 at 07:43

    Bun hot!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax