Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Paguba unui bărbat din Alba după ce un hoț i-a furat banii din casă. Suspectul a fost reținut de polițiști. Ce suma s-a recuperat

Publicat

Un bărbat din Alba a fost păgubit cu aproape 10.000 de lei, după ce un hoț a intrat în locuința sa și a furat o sumă de bani. 

Deși acesta a fost reținut pentru 24 de ore, victima a reușit să își recupereze doar o parte din pagubă. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 iulie 2023, polițiștii din Sebeș au identificat un tânăr de 21 de ani, din localitatea Pianu, județul Alba, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 4 iulie 2023, ar fi pătruns în locuința unei persoane de 47 de ani, din localitatea Daia Română și, profitând de faptul că în interiorul locuinței nu se afla nimeni, ar fi sustras aproximativ 20.000 de lei.

În urma cercetările efectuat de polițiști, prejudiciul a fost recuperat în proporție de aproximativ 50 %.

Față de tânăr, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 5 iulie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax