Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pagube de 20.000 de lei după INCENDIU la o mănăstire din Munţii Apuseni. Flăcări extinse de la o magazie de lemne

Publicat

pompieri

pompieri isu incendiu noaptea_3Pagube de 20.000 de lei după un incendiu izbucnit în noaptea de duminică spre luni, la o mănăstire din zona Albac, Munţii Apuseni. Jarul aruncat în apropierea unei magazii de lemne a aprins construcţia, iar incendiul s-a extins şi la acoperişul chiliilor.

Pentru stingerea incendiului, a intervenit Pichetul de pompieri Cîmpeni, începând cu ora 2.02. Acesta a fost semnalat pe strada Principală din localitatea Rogoz, comuna Albac.

Flăcările au izbucnit la magazia de lemne a unei mănăstiri.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Albac.

Au fost distruse în incendiu magazia de lemne în totalitate (aproximativ 24 mp) și acoperișul clădirii unde se aflau chiliile, de care era lipită magazia, pe o suprafață de aproximativ 50 mp.

Pagubele au fost estimate la valoarea de 20.000 de lei, cauza probabilă fiind depozitarea jarului sau cenuşei aprinse, lângă materiale combustibile (lemnul din magazie).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax