Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Pagube de 50.000 de lei după INCENDIU la o gospodărie lângă Câmpeni. Atelier distrus de flăcări

Publicat

foc incendiu cabana Pompierii din Cîmpeni au intervenit azi dimineaţa, în jurul orei 4.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din Borleşti, lângă Câmpeni. A fost cuprins de flăcări un atelier.

Accesul forţelor de intervenţie a fost îngreunat, din cauza terenului accidentat, existând pericolul ca focul să se extindă la casa din apropiere, la aproximativ 6-7 metri.

Pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi să prevină producerea unor pagube mai mari, având în vedere că la o distanţă de 10-20 de metri se afla şi un grajd cu animale şi altă casă.

Pagubele au fost evaluate la suma de 50.000 de lei, în urma acestui incendiu, însă pompierii au reuşit să salveze bunuri în valoare de aproximativ 200.000 de lei.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului sunt scântei mecanice, după folosirea aparatelor de sudură.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, „Stația de Pompieri Cîmpeni a intervenit azi, la ora 2.50, în localitatea Borlești, orașul Cîmpeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă a unei case de locuit, proprietatea lui G.S.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, a ars anexa gospodărească, construită din lemn, pe o suprafață de aproximativ 40 mp, cu învelitoare din tablă.

Cauza probabilă a acestui incendiu scânteie mecanică datorată lucrărilor de tăiere, lipire cu flacără pe fondul nerespectării normelor specifice în domeniu”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax