Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pagube de 900.000 de lei după INCENDIU la Cugir. Hala unei fabrici din oraş a fost mistuită de flăcări

Publicat

pompieri

incendiu ISU pompieri alba_3 Un incendiu produs în noaptea de sâmbătă spre duminică a produs pagube de 900.000 de lei la o fabrică din Cugir. O hală, mai multe utilaje şi 6 tone de brichete de rumeguş au fost distruse de flăcări, din cauza jarului căzut de la un uscător de materiale. Au invervenit pompierii din Sebeş şi voluntarii Cugir, cu trei autospeciale de stins incendii.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 3.00 noaptea. Iniţial, se anunţase că ardea acoperişul unei hale la intrarea în Cugir, pe drumul principal. Au intervenit pompierii de la Sebeş, cu o autospecială şi SVSU Cugir, cu alte două maşini.

În incendiu au fost distruse bunuri estimate la valoarea totală de 900.000 de lei. Au ars acoperişul, din lemn şi tablă, pe o suprafaţă de 230 mp, doi pereţi ai halei, utilaje (motostivuitor, un uscător de rumeguş, sortător de rumeguş şi benzi transportoare), 6 tone de brichete de rumeguş, tabloul şi instalaţia electrică.

Cauza probabilă a incendiului este jar căzut din uscătorul de rumeguş.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax