Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pagube de peste 200.000 de lei în urma unui incendiu în Munţii Apuseni. Flăcările s-au extins de la casa unui localnic din Sălciua de Jos la proprietatea vecinului

Publicat

Un incendiu produs în noaptea de sâmbătă spre duminică a cauzat pagube de 220.000 de lei, la Sălciua de Jos, după ce flăcările s-au extins de la acoperişul unei case la proprietatea vecină.

Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit duminică, la ora 3.43, în localitatea Sălciua de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui P.G. Pompierii militari au intervenit cu patru autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Baia de Arieș.

Ca urmare a incendiului au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 mp, anexele gospodărești confecționate în totalitate din lemn pe o suprafață de circa 32 mp, bunuri depozitate în anexe (un aparat de sudură, o moară de măcinat, un polizor, un abrict, patru moatoare electrice, lemne de foc aproximativ două tone și o tonă de cereale).

Incendiul s-a extins și la locuința lui P.A, afectându-i acoperișul casei de locuit confecționat din lemn și tablă pe o suprafață de circa 20 mp, izolația peretelui exterior, 10 panouri solare, trei uși și trei geamuri confecționate din PVC.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax