Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pagube de peste 60.000 de lei, în gospodării din Fărău şi Mătişeşti-Horea. Două imobile, distruse de flăcări după ce au fost lovite de trăsnet

Publicat

trasnet Două anexe gospodăreşti, din Fărău şi Mătişeşti-Horea au fost distruse de flăcări, duminică, după ce au fost lovite de trăsnet.

La Fărău, a fost mistuită de flăcări o magazie din gospodăria lui D.I., pe strada Principală din localitate. A intervenit detașamentul de pompieri Aiud, cu două autospeciale complexe de intervenție.

Potrivit ISU Alba, ca urmare a acestui incendiu, au ars anexa gospodărească confecționată din lemn și învelitoare din țiglă în totalitate (aproximativ 50 mp), 20 bucăți de căpriori, 8 grinzi, 220 ml lețe, lemn de foc, lucernă, două fișete metalice, o moară de măcinat cereale, o mașină de sfărâmat porumb și două lăzi de lemn.

Pagubele după incendiu au fost estimate la valoarea de 41.600 lei.

În localitatea Mătișești, comuna Horea, au intervenit pompierii din Cîmpeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (grajd), proprietatea lui C.N. Au acţionat cu două autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars anexa gospodărească confecționată din lemn și învelitoare din plăci de azbociment, în totalitate, (aproximativ 60 mp). pagubele au fost estimate la valoarea de 25.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax