Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Pagube însemnate, în urma unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Ocna Mureş

Publicat

O familie din Ocna Mureş a fost în pericol să rămână fără locuinţă, după ce un incendiu a distrus acoperişul unei anexe gospodăreşti şi ameninţa să cuprindă şi restul clădirilor. Două echipaje, cu zece pompieri şi două autospeciale, au stins incendiul şi au salvat bunuri materiale în valoare de aproximativ 1.000.000 lei.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardea acoperişul anexei gospodăreşti, cu pericol de propagare la casa de locuit. Acţionând în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ocna Mureş, incendiul a fost lichidat, într-o oră. În incendiu au ars acoperişul anexei gospodăreşti confecţionat din lemn, cu învelitoare din ondulină bituminoasă, pe o suprafaţă de 20 mp, izolaţia de polistiren pe o suprafaţă de 20 mp, o centrală pe lemne, o centrală pe gaz, 2 mc de cherestea, 10 baxuri de polistiren expandat şi izolaţia termică a casei de locuit, pe o suprafaţă de 25 mp.

Au fost recuperate, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 1.000.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 50.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă efectul termic al unui coş de fum necurăţat de funingine şi neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile din jur.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax