Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Palatul Copiilor din Alba Iulia sărbătoreşte 60 de ani de existenţă. Consiliul Local a alocat 5.000 de lei pentru festivităţi

Publicat

elevi

Palatul Copiilor din Alba Iulia sărbătoreşte anul acesta 60 de ani de la înfiinţare, fiind cea mai veche instituţie de cultură pentru tineret din oraş, care a continuat activităţile extracurriculare din fosta Casă a Pionierilor. Cu această ocazie, Consiliul Local Alba Iulia a alocat suma de 5.000 de lei, pentru organizarea festivităţilor.

Pentru a marca acest eveniment, se vor organiza diferite activităţi extraşcolare care vor avea caracter  practic-demonstrativ şi de schimb de experienţă. Sunt invitaţi să participe 200 de elevi şi cadre didactice, atât din Palatul Copiilor, cât şi din cluburile din judeţ şi din ţară. De asemenea, vor fi premiate cadrele didactice veterane sau cele care au avut activităţi deosebite.

De menţionat este faptul că şi o altă instituţie de cultură pentru copii din Alba Iulia – Teatrul de Păpuşi „Prichindel” – sărbătoreşte anul acesta aceeaşi „vârstă” de 60 de ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax