Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

PAMFLET: Prefectul d`Alba, la Paris învață, pe facebook cum să iasă-n față. Selfie video avec lui meme, a lecole

Publicat

YouTube video

”Ai noştri tineri la Paris învaţă/La gât cravata cum se leagă, nodul”. Prefectul d`Alba, mosiu Dănuț Hălălai a participe a une ecole de administration, a Paris. În calitate de cursant plictisit, s-a gândit să își tragă niște selfieuri video în timpul orelor de curs, pe care le-a plantat pe contul propriu de facebook.

e

După o tură a clasei și a colegilor (”bonjur madam profeseor”), Dănuț din banca de la geam s-a auto-arătat pe lui meme, spre deliciul fanilor de pe facebook, care i-au dat like, printre care și ceva subordonați de la Prefecture și de la les institutions subordone, destul de liberi în timpul programului de lucru, nestpa? Baspa, din moment ce stau pe facebook.

Poate că mesiu Ălălai (H aspirat) va reveni cu alte idei de la o asemenea ecole superieur și va începe prin a face lucrurile de la instituțiile din subordine să funcționeze. De exemplu, la service de enmatriculation de voitures, debandada e totală, iar les hereux proprietari de mașini sunt umiliți de cozile la care trebuie să aștepte zilnic, în condițiile în care holul socialist în care se produce actul de administrație na pas de information, automatele pentru bonuri de ordine sont fudulie et ne functione pas, iar les samsares au priorite de stânga față de fraierii fără cunoștințe birocratice, cu care amploaiații își permit să se bată pe burtă, de la adăpostul ghișeului.

Mai mult, ca să poți depozite un dosier, trebuie să plătești la birourile din apropiere un specialist în întocmirea actelor, că doar n-o să te asiste cu informații angajații plătiți pentru asta.

Așa că bon șons mesiu a lecol superieur, vien a la mezon avec solide information et apliche a la administration locale, que ne pa superieure.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Video: contul de facebook al prefectului Dănuț Hălălai

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Danut Halalai

    vineri, 07.12.2018 at 19:07

    Felicitari pentru articol.Este un pamflet pe care l-am tratat ca atare.Ceea ce doresc sa transmit pe aceasta cale este ca sunt onorat sa particip la cea mai importanta scoala de administratie publica ,Ecole National D’administration in Paris.Ceea ce vreau sa precizez ca in urma unui concurs, am obtinut o bursa din partea Guvernului Francez pentru a invata la aceasta scoala.Totodata fara a avea pretentii deosebite as vrea sa spun ca sunt singurul prefect participant la aceast curs….Sunt mandru de asta pentru ca in spatele acestei burse stau multe ore de munca iar bucuria am vrut sa o impartasesc cu cei dragi mie ….
    Daca am gresit in vreun fel imi cer scuze dar asa am gandit intotdeauna ,imi place sa impartasesc bucuriile si rautatile cu cei dragi 😘
    Danut Halalai
    Prefect Alba

  2. Sica

    vineri, 07.12.2018 at 19:20

    Dle. prefect, nu este un pamflet. Informatiile din articol sunt dezolant de reale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax