Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PAMFLET: Self-branding de Apuseni. Deputatul Corneliu Olar și-a pus carpetă cu el însuși, în centrul satului în care locuiește

Publicat

olar 2 Deputatul Corneliu Olar, autointitulat ”al moților”, știe să își marcheze teritoriul. În limbaj de marketing, ceea ce face el s-ar numi self-branding. Mai precis, deputatul de Alba a amplasat un banner cu el însuși, în centrul comunei natale, spre fina observație a turiștilor prezenți la târgul de la Albac și la tabăra de sculptură de la Dâmbul lui Gâf. 

”Acasă la Horea” scrie pe banner. Fără virgulă, nici n-ai zice că ești, de fapt, acasă la Olar. Deputatul, cunoscut de altfel pentru excentricitățile sale, stă zâmbitor pe marginea unei fântâni și se răsfață pe aproximativ 20% din suprafața printată.  Pe restul de 80% se răsfață niște lemne întortocheate, în formă de nimic, acoperite, cum e normal, cu un acoperiș. O șuviță răzleață îi dă o notă de rebel din filmele americane, doar că, în loc de motocicletă cu care să se dea pe Route 66, are un ciubăr pe care, dacă vrea, îl rostogolește pe Ursoaia, adică pe drumul spre Cluj, prin pădure.

Bannerul are o ramă de lemn gros și este suspendat pe deasupra apei, în zona podului. Dacă mergeți în zonă, mai ales dacă sunteți cu barca, n-aveți cum să-l ratați.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax