Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Pană de curent în Alba Iulia, din cauza unor cabluri defecte. Ce zone sunt afectate

Publicat

stalpi curent

O pană de curent a avut loc vineri, 22 aprilie, în Alba Iulia și a afectat mai multe zone din oraș. 

Potrivit unor cititori alba24.ro, în zona străzii Gladiolelor, sistarea alimentării cu energie electrică s-a produs undeva în jurul orei 13.00. De asemenea probleme cu alimentarea de curent au fost sesizate și în zona stadionului municipal.

Marius Ceteraș, directorul SDEE Alba, a declarat pentru alba24.ro că: ”avem două cabluri de 20kV defecte. Unul în zona Schit și altul în zona Stadionului. În zona Schit s-a identificat defectul și s-au alimentat consumatori, în zona stadionului sunt în curs manevrele de localizare a defectului. Intervenim cu mai multe formații pe teren pentru remedierea defecțiunilor”.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Cetatean loial

    vineri, 22.04.2022 at 16:42

    asa se intampla cand ai fire pe stalpi in 2023!

  2. Un albaiulian

    vineri, 22.04.2022 at 17:05

    Marius Ceteras demisia de onoare din functia de director iar cei care au fost de serviciu astazi sa fie concediati imediat! Nu se poate sa lasi toata Cetatea fara curent in Vinerea Mare si sa ramana oamenii care erau la cumparaturi blocati in magazine! Doar sa ne furati la facturi sunteti buni ca in rest nu aveti nici o calitate!

  3. mihai

    vineri, 22.04.2022 at 17:17

    RUSINE este putin spus pentru ce face SDEE Alba Iulia. Niste incompetenti de la director pana la ultimul angajat, care vor doar salarii iar investitiile pe care le fac in retea sunt ZERO.

  4. Gelu Stoian

    luni, 25.04.2022 at 11:39

    nenea Marius : Cam Canti la CeteRA Mincinele = Pana de curent a durat cam trei ORE, Plus O a doua, Sambata 23 Aprilie Dimineata in jurul orelor NOUA, de CIRCA un Sfert de Ora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax