Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pană de curent la Alba Iulia, sâmbătă seara. Aproape 3000 de utilizatori au fost afectați. Precizările DEER (Electrica)

Publicat

UPDATE: Aproape 3000 de utilizatori din Alba Iulia au rămas fără curent electric sâmbătă seara, din cauza unei avarii la rețea. Mai multe locuințe din cartierele Micești Cetate au rămas în beznă de la ora 21,30.

Potrivit DEER pana de curent a fost provocată de o avarie la rețeaua de medie tensiune. Au fost afectate zonele Cetate- zona dintre B-dul Revoluției și Detunata/Mircea Eliade/Toporasilor, deasupra bulevardului pana la Piața Cetate.

Potrivit seful DEER Alba Marius Ceteraș, echipele de intervenție lucreză la localizarea defecțiunii. ”Acum se fac manevrele pentru localizarea defecțiunii” a declarat Ceteraș pentru Alba24.ro.

Seful DEER Alba a asigurat că echipele de electricieni fac eforturi pentru localizarea și remedierea defecțiunii și că în minutele următoare va începe realimentarea treptată a consumatorilor.

UPDATE ora 22,10:  Potrivit  șefului DEER Alba ”a fost vorba de 1500 de utilizatori care au fost nealimentati cu energie electrică, timp 35 de minute și alți circa 1500 de utilizatori care au fost realimentati cu energie electrică în primele 8 minute de la apariția defectului. În prezent toți consumatorii sunt alimentați cu energie electrică.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax