Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Pană de curent la Sebeș. Mai multe zone din oraș, fără energie electrică de câteva ore, din cauza unei defecțiuni

Publicat

Municipiul Sebeș a fost afectat de o avarie la rețeaua de energie electrică, luni. Potrivit primăriei, este vorba despre o defecțiune ce urma să fie remediată până seara.

”Conform informațiilor primite de la reprezentanții Electrica Sebeș, întreg orașul este afectat de o defecțiune survenită la magistrala care traversează zona noastră, între Cugir și Miercurea Sibiului.

Se intervine la transformatorul din Drumul Pianului, iar estimările sunt că defecțiunea va fi remediată în aproximativ o oră”, a anunțat primarul Dorin Nistor pe pagina sa de Facebook, luni seara, în jurul orei 18.50.

Defecțiunea a fost semnalată în jurul orei 18.00.

Până la ora 20.00, în centrul municipiului a fost reluată alimentarea cu energie, însă mai erau cartiere (M. Kogălniceanu de exemplu) unde oamenii nu aveau curent.

UPDATE: Potrivit reprezentanților Electrica, este vorba desore o avarie în Statia 110/20kV Sebeș. ”Majoritatea consumatorilor afectați de întreruperea alimentării cu energie electrică au fost realimentați, mai există circa 5000 consumatori nealimentați in Sebeș. Formațiile DEER intervin pentru realimentarea cât mai rapidă a consumatorilor”, potrivit sursei citate.

foto: arhiva alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Luca

    luni, 30.08.2021 at 23:41

    Pe Aviator Ghe Olteanu doar la 23:30 a venit curentul!!

  2. Rusinea

    marți, 31.08.2021 at 06:39

    Avaria a durat pina noaptea tarziu !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax