Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Până în 10 APRILIE: Un sejur cumpărat de la agenția „Vacanța”, îți aduce o EXCURSIE GRATIS

Publicat

Dacă ești deja cu gândul la concediu și tot ce ți-ai dori este să te relaxezi cât poți de mult, atunci profită de ocazie și ia-ți un bilet din timp, de la prima agenție de turism din Alba Mall. Acum, prin Agenția „Vacanța” – Agenție de Turism din Alba Iulia partener Christian Tour, la un sejur cumpărat pe anumite destinații, primești o excursie gratuită.

Dacă anul trecut nu ai avut timp să te bucuri de un concediu „ca la carte”, dacă simți că nu ți-ai alocat destul timp ție sau celor dragi sau, pur și simplu, nu ai mai văzut de ceva vreme locuri noi, atunci singura agenție de turism din Alba Mall, te trimite într-o dublă excursie.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi un sejur cu avionul, cu reducere early booking de până la 50%, în Spania (Mallorca, Tenerife, Costa del Sol, Costa Brava) sau Grecia (Kefalonia, Parga, Lefkada sau Corfu), până la data de 10 aprilie și Agenția de turism ”Vacanța” te răsplătește cu o excursie GRATUITĂ, de o săptămână, pentru tine sau cei dragi.

Cu siguranță, oricine și-ar dori să se bucure de un dublu concediu vara aceasta sau, de ce nu, să facă un cadou frumos persoanelor importante din viața lor. Tocmai de aceea, mai ai aproximativ două săptămâni pentru achiziționarea unui sejur, care vine la pachet cu o altă excursie, oferită gratuit, în oricare dintre destinațiile grecești, precum Parga, insula Lefkada sau Corfu, Skiatos, Halkidiki sau Riviera Olimpului.

Mai multe detalii despre acest pachet special, oferit de partenerul Christian Tour, puteți obține vizitând agenția de turism „Vacanța” din Alba Mall.

(P)

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax