Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Până în 16 ianuarie, în Alba Iulia se mai pot ridica ajutoarele alimentare de la UE. Unde se pot prezenta beneficiarii

Publicat

beneficiari alimente gratuite ue alba centru de zi Până în 16 ianuarie, persoanele care nu au apucat să îşi ridice produsele alimentare de la UE, se pot prezenta la depozitul de pe strada Iaşilor, respectiv la Centrul de zi de pe strada Libertăţii să intre în posesia lor. Primăria Municipiului Alba Iulia anunţă încheierea distribuţiei de ajutoare alimentare din cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate -POAD 2014  pentru beneficiarii care se regăsesc pe listele iniţiale primite de la MFE.

Astfel persoanele care deţin cupoane, se vor prezenta cu cuponul şi actul de identitate în original la depozitul aflat pe str. Iaşilor, nr. 71  (aceeaşi locaţie ca anul trecut – Depozitul de la Gară), până la data 16 ianuarie, între orele 8.00 – 16.00.

Persoanele care în baza Hotărârii de Guvern nr. 799/2014 beneficiază de ajutoare alimentare, dar n-au primit cupoane şi se regăsesc pe listele primite de la MFE, se vor prezenta la Centrul de zi , Str. Libertăţii, nr.21,  până la data de 16 ianuarie.

Listele se pot consulta pe site-ul primăriei municipiului Alba Iulia, www.apulum.ro. Relaţii suplimentare la telefon 0258/810565, între orele 8.00 – 16.00.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cunoscator

    joi, 08.01.2015 at 21:53

    Tot respectul pt buna intentie de ajutorare a persoanelor defavorizate dar asta nu compenseaza proasta gestionare si depozitare a alimentelor ce se distribuie.
    Si o sa si argumentez cele scrise mai sus, si asta nu doar scris si daca se doreste si fizic prin degustarea acestor ajutoare gen ulei ranced..,multi o sa zica calul de capatat nu se cauta la dinti da haideti sa nu ne mai batem joc de aceste persoane care chiar au nevoie de ajutorul si respectul nostru.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax