Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Până în 4 mai: Comercianții de carne din Alba vor fi controlați de poliţişti şi inspectorii DSVSA Alba, pentru combaterea comerţului ilegal

Publicat

Poliţiştii din Alba acţionează, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea şi combaterea furturilor de animale precum și pentru verificarea legalității sacrificării și comercializării animalelor. Astfel în perioada 29 aprilie-4 mai polițiștii și reprezentanții Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Alba efectuează controale în pieţe, târguri, oboare şi la magazinele care comercializează animale sacrificate şi subproduse din carne, în vederea verificării modului de respectare a legislaţiei sanitar veterinare.

Polițiștii din cadrul formațiunilor de investigarea fraudelor, ordine publică și poliție rutieră, vor urmări îmbunătăţirea climatului de siguranţă publică şi combaterea faptelor antisociale, prevenirea și combaterea furturilor de animale, verificarea legalității sacrificării și comercializării animalelor, identificarea cărnii provenite din sacrificării ilegale și confiscarea acesteia. În cadrul acţiunii se va desfăşura şi verificarea legalității transporturilor pe drumurile publice a animalelor și produselor din carne, verificarea legalității exporturilor de animale vii și a produselor din carne, verificarea legalității funcționării abatoarelor, verificarea modului de respectare a legislației sanitar veterinare referitoare la siguranța alimentelor precum şi prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale sub orice formă.

Pe principalele artere rutiere ale judeţului, poliţiştii rutieri vor constitui filtre, care vor verifica legalitatea transporturilor pe drumurile publice a animalelor şi produselor din carne.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax